Che_
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 2
Dahası
Bununla oyun oynanır mı? Emulator filan oynatıyor çünkü
Casper VIA T-18MMarka model ne?
Tablete falan kurulurda poco ya kurmazsın yaMerhaba. Türkiye'nin en popüler telefonlarından biri olan Poco X3 Pro için Windows 10/11 kurmayı anlatacağım.
Gerekenler
Kurulum aşaması için bu videoyu uygulamanız gerekiyor:
- SM8150 için EDK2 UEFI
- USB Hub
- Klavye, Mouse
Bende de x3 pro var 8/256'lık ne gibi oyunlar oynanırEvet, OnePlus 6T ve Pocophone F1'e bakabilirsin. Fakat Rosetta2'den daha kötü bir performans var Windows 11'de.
Evet, Windows Vista vs hepsini kurabilirsin UEFI olarak. EDK2 port edilmesi lazım sadeceCasper VIA T-18M
Eski oyunların hepsini oynarsın.Bende de x3 pro var 8/256'lık ne gibi oyunlar oynanır
Tamamdır hocam bunu söylemeniz çok iyi oldu Nisan ayında bir rehber açmıştınız bunla ilgili. Şimdi ise acaba benim bu eski tablete kurulur mu diye düşündüm de yanıtınız için çok teşekkür ederim ve elimde ayrıca Samsung Galaxy S4 (GT-l9500) var. Buna da kurulabilir mi?Evet, NVIDIA Tegra 2 var sen de. UEFI olarak Windows RT 8/8.1 ya da Windows 10 ARMv7 kurabilirsin. Sadece EDK2 port etmek lazım.
Teşekkür ediyorum. Depolama alanı 16 GB galiba unuttum tam hatırlamıyorum 8 de olabilir. Windows 10 kursam kasar mı?Evet, Windows Vista vs hepsini kurabilirsin UEFI olarak. EDK2 port edilmesi lazım sadece
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eski oyunların hepsini oynarsın.