Öneri Poco x4 gt alınır mı?

reşit arda çevik

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
142
6 bin tl kadar bi bütçem var ve eski telefonum bozulduğu için yeni telefon alacağım 2. elde telefoncuların yd ürünlerini satmak için ilan verdiğini gördüm sizce poco x4 gt alınır mı şırnakta yaşadığım için yd telefonlar çok satılıyor başka bir öneriniz var mı (yd ürün güzellemesi yapmıyorum böyle olunca daha iyi bir şey alabilirim)
oyun oynuyorum e football coc cr vs pubg gibi oyunlarda yüksek fps beklentim yok

arkadaşlar cevap verebilecek var mı

arkadaşlar cevap verebilecek var mı
Poco modellerin soğutmaları çok iyi olmuyor bende de x6 pro var cayır cayır yanıyor yok antutu 1 milyon bilmem kaç diyor ama stabilite yok ısındığı zaman kendini korumaya almaya başlıyor sonra gelsin takılmalar fpsi 60 a sabitlemeye çalışması bla bla. Tavsiyem oyun oynuyorsanız hızlı sarj, destekleyen nispeten dengeli bir telefon almanız. Bunun içinde en cok tercih edilen modellerden secebilirsiniz youtube da zibilyon tane video ihtiyacınıza göre birini bulabilirsiniz.

Not: Ondan önceki telefonum da pocophone f1 di yine aynı sorun hatta sıvı soğutma var diyordu içine bahçede çalışırken ter mi kaçtı noldu telefondan oyun açınca 10 dk sonra telefon çok ısındı diye kapatıyordu oyunu macununu yeniledim yine değişen birsey olmadi f/p diye kanıp alıyorum sonrası hüsran.

Poco modellerin soğutmaları çok iyi olmuyor bende de x6 pro var cayır cayır yanıyor yok antutu 1 milyon bilmem kaç diyor ama stabilite yok ısındığı zaman kendini korumaya almaya başlıyor sonra gelsin takılmalar fpsi 60 a sabitlemeye çalışması bla bla. Tavsiyem oyun oynuyorsanız hızlı sarj, destekleyen nispeten dengeli bir telefon almanız. Bunun içinde en cok tercih edilen modellerden secebilirsiniz youtube da zibilyon tane video ihtiyacınıza göre birini bulabilirsiniz.

Not: Ondan önceki telefonum da pocophone f1 di yine aynı sorun hatta sıvı soğutma var diyordu içine bahçede çalışırken ter mi kaçtı noldu telefondan oyun açınca 10 dk sonra telefon çok ısındı diye kapatıyordu oyunu macununu yeniledim yine değişen birsey olmadi f/p diye kanıp alıyorum sonrası hüsran.
pubg vb performans isteyen oyunlar oynamıyorum daha çok sosyal medya belki arada cr falan o kadar daha önce redmi note 12 pro 5g kullandım ve memnundum ama almışken daha iyi bir şey alayım diyorun

pubg vb performans isteyen oyunlar oynamıyorum daha çok sosyal medya belki arada cr falan o kadar daha önce redmi note 12 pro 5g kullandım ve memnundum ama almışken daha iyi bir şey alayım diyorun
Bu tercihin daha iyi olduğunu düşünmüyorum (kendi fikrim) 120 hz ekranda bile sosyal medyada gezerken ısınıyor telefon 144hz modelde kim bilir nolur diye düşünüyor insan.

Biraz bakındım kaçak note 14'lere bile 8 lira çekmişler x4 gt eski ama en azından işlemcisi güçlü mantıklı
8 e çıkma ihtimalim var tabi şuanki bütçem bu kadar ama biraz bekleyip sonra alabilirim

yükseltme

1756645119076.webp

alınmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,313
Üyeler
183,412
Son üye
libert404