poco x6 pro alımırmı

12gb ramlik modele param yetmicek gibi ama yinede 8gb lık model iyi mi??
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tanıdıklarım hiç sorunla karşılaşmadı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

pubgde 90 fps mi 120 fps mi?
x6 pro kullanıyorum pubg de akıcı grafikte 90 fps alıyor 120 fps desteği yakında gelecek bu modele

hocam 17 civarı
Poco X6 pro (8/256 versiyonu) yada Samsung A55 256gb öneririm, her ikiside iyi telefonlar, 10 yıllık telefon kullandığınıza göre öyle oyun oynadığınız sanmıyorum, benim görüşlerime görede daha ucun gidicek, alınabilir telefon A55 olur. Fakat siz yinede kendiniz ikisi arasında değerlendirme yapın, ama bu 2 model alabileceğiniz iyi telefonlar

Poco X6 pro (8/256 versiyonu) yada Samsung A55 256gb öneririm, her ikiside iyi telefonlar, 10 yıllık telefon kullandığınıza göre öyle oyun oynadığınız sanmıyorum, benim görüşlerime görede daha ucun gidicek, alınabilir telefon A55 olur. Fakat siz yinede kendiniz ikisi arasında değerlendirme yapın, ama bu 2 model alabileceğiniz iyi telefonlar
hocam artık samsung arayüzünden sıkıldım birde artık oyun oynamaya başlıcam

hocam 12gb ramlik mi 8gb ramlik mi 8gb sa akıcı mı
hocam ben 12gb versiyonunu kullanıyorum akıcıda normalde kasma yoktu 90 fps sabit alıyordu ama sıcak hava şartlarından dolayı telefon ısınınca bugün az da olsa kasma oldu,normal sıcaklıkta herhangi bir sorun olmadan akıcı şekilde oynarsınız

hocam ben 12gb versiyonunu kullanıyorum akıcıda normalde kasma yoktu 90 fps sabit alıyordu ama sıcak hava şartlarından dolayı telefon ısınınca bugün az da olsa kasma oldu,normal sıcaklıkta herhangi bir sorun olmadan akıcı şekilde oynarsınız
hocam illa bir tane fan alırım ztn

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,156,913
Üyeler
183,787
Son üye
maksut
Geri