Bütçe kaç ama Max rakam, bu zamanda her telefonun bi üstü 1k farkı oluyor oyuzden tam bir bütçe verirsen sana model önerebilirimhocam ben 10yıllık telefondan geçicem (whatsapp destek kescek gibi durduğu için geçicem)
Bütçe kaç ama Max rakam, bu zamanda her telefonun bi üstü 1k farkı oluyor oyuzden tam bir bütçe verirsen sana model önerebilirimhocam ben 10yıllık telefondan geçicem (whatsapp destek kescek gibi durduğu için geçicem)
pubg de 120fps desteği gelmediği sürece 90fps kalir(120 geldi mi bilmiyorum ama gelmemistir diye düşünüyorum"pubg ye")90 diyor ama 120 olur mu (120hz)
hocam 17 civarıBütçe kaç ama Max rakam, bu zamanda her telefonun bi üstü 1k farkı oluyor oyuzden tam bir bütçe verirsen sana model önerebilirim
x6 pro kullanıyorum pubg de akıcı grafikte 90 fps alıyor 120 fps desteği yakında gelecek bu modele12gb ramlik modele param yetmicek gibi ama yinede 8gb lık model iyi mi??
Mesaj otomatik birleştirildi:
tanıdıklarım hiç sorunla karşılaşmadı
Mesaj otomatik birleştirildi:
pubgde 90 fps mi 120 fps mi?
hocam 12gb ramlik mi 8gb ramlik mi 8gb sa akıcı mıx6 pro kullanıyorum PUBG de akıcı grafikte 90 fps alıyor 120 fps desteği yakında gelecek bu modele
olabilir belkide antutu v10 da 13 pro max i geçiyor ama şuan 120 değil belki gelir ilerleyen güncellemelerde90 diyor ama 120 olur mu (120hz)
Poco X6 pro (8/256 versiyonu) yada Samsung A55 256gb öneririm, her ikiside iyi telefonlar, 10 yıllık telefon kullandığınıza göre öyle oyun oynadığınız sanmıyorum, benim görüşlerime görede daha ucun gidicek, alınabilir telefon A55 olur. Fakat siz yinede kendiniz ikisi arasında değerlendirme yapın, ama bu 2 model alabileceğiniz iyi telefonlarhocam 17 civarı
hocam artık samsung arayüzünden sıkıldım birde artık oyun oynamaya başlıcamPoco X6 pro (8/256 versiyonu) yada Samsung A55 256gb öneririm, her ikiside iyi telefonlar, 10 yıllık telefon kullandığınıza göre öyle oyun oynadığınız sanmıyorum, benim görüşlerime görede daha ucun gidicek, alınabilir telefon A55 olur. Fakat siz yinede kendiniz ikisi arasında değerlendirme yapın, ama bu 2 model alabileceğiniz iyi telefonlar
Ozaman Poco X6 pro 8/256 ligi öneririm yapabilecek en iyi seçeneklerinizden bir tanesihocam artık samsung arayüzünden sıkıldım birde artık oyun oynamaya başlıcam
benim tek korkum 8gb ram yeter mi birde biliyorsanız online fiyatı ile mağaza fiyatı aynı mıOzaman Poco X6 pro 8/256 ligi öneririm yapabilecek en iyi seçeneklerinizden bir tanesi
hocam ben 12gb versiyonunu kullanıyorum akıcıda normalde kasma yoktu 90 fps sabit alıyordu ama sıcak hava şartlarından dolayı telefon ısınınca bugün az da olsa kasma oldu,normal sıcaklıkta herhangi bir sorun olmadan akıcı şekilde oynarsınızhocam 12gb ramlik mi 8gb ramlik mi 8gb sa akıcı mı
hocam illa bir tane fan alırım ztnhocam ben 12gb versiyonunu kullanıyorum akıcıda normalde kasma yoktu 90 fps sabit alıyordu ama sıcak hava şartlarından dolayı telefon ısınınca bugün az da olsa kasma oldu,normal sıcaklıkta herhangi bir sorun olmadan akıcı şekilde oynarsınız
hocam ben telefonu yurtdışı sipariş ettim 15k ya denk geldi bir alışveriş sitesinden komisyon ile birliktebenim tek korkum 8gb ram yeter mi birde biliyorsanız online fiyatı ile mağaza fiyatı aynı mı