Einstein
80+ Platinum
Dahası
Yok sanırım oyun için en iyisi buhocam peki bu fiyata başka oyun için elverişli cihaz varmı
Yok sanırım oyun için en iyisi buhocam peki bu fiyata başka oyun için elverişli cihaz varmı
hocam peki uzun yıllar götürür mü 256gb+8gb ramlık modeli (512lik model çok pahalıymış) ben uzun yıllar cihaz kullanan biriyimdeYok sanırım oyun için en iyisi bu
Düzgün kullanırsan evet.hocam peki uzun yıllar götürür mü 256gb+8gb ramlık modeli (512lik model çok pahalıymış) ben uzun yıllar cihaz kullanan biriyimde
oyun için bütçesindeki en iyi cihazlardan biripoco x6 pro alınır mı? oyun oynanacak
hocam peki 8gb ramlik model donma kasma yaparmı?Düzgün kullanırsan evet.
Yapmaz.hocam peki 8gb ramlik model donma kasma yaparmı?
bilgisayardaki 32gb ram telefondaki 8gb rame mi eşitYapmaz.
Sanırım hocam bilmiyorum onubilgisayardaki 32gb ram telefondaki 8gb rame mi eşit
Şu anlık 90 FPS ama yakın zamanda 120 FPS gelecek. Resmi şekilde onaylandı.90 diyor ama 120 olur mu (120hz)
kendi sitesinden almak istemiyorumda mağazasından alcam fiyat farkı olurmuSanırım hocam bilmiyorum onu
gerçekten eminseniz süper hocamŞu anlık 90 FPS ama yakın zamanda 120 FPS gelecek. Resmi şekilde onaylandı.
Bir bilgim yok.kendi sitesinden almak istemiyorumda mağazasından alcam fiyat farkı olurmu
Mesaj otomatik birleştirildi:
gerçekten eminseniz süper hocam
Şuanda 2. Xiaomi telefonumu kullanıyorum. ikiside alındığı zamanlarda yeni çıkan orta bütçe modellerden. 1. Telefonu nerdeyse 3 yıl kullandım, sonra ekran gitti ara sıra geliyordu gelince full yeşil olup tekrar gidiyordu yani bozulmustu, suanki telefonunda ilerde ona benzer bir olay ile karşılaşacağını düşünüyorum, ortalama bir telefonun ömrü zaten 3 yıl kadar olduğu için bu problemi normal karşılaşmıştım, senin dediğin problemlere hiç rastlamadimBen xiaomi'lerde yazılımsal birkaç hatayla karşılaştım sıfır aldım telefondan hoparlörleri bozuldu uygulamaları varsayılan yaptım düzeldi daha sonra araç şarjına taktım hızlı şarjı bozuldu o da yazılımsal tekrar uygulamaları varsayılan yaptım şu anda bir sıkıntı görünmüyor
hocam ben 10yıllık telefondan geçicem (whatsapp destek kescek gibi durduğu için geçicem)Şuanda 2. Xiaomi telefonumu kullanıyorum. ikiside alındığı zamanlarda yeni çıkan orta bütçe modellerden. 1. Telefonu nerdeyse 3 yıl kullandım, sonra ekran gitti ara sıra geliyordu gelince full yeşil olup tekrar gidiyordu yani bozulmustu, suanki telefonunda ilerde ona benzer bir olay ile karşılaşacağını düşünüyorum, ortalama bir telefonun ömrü zaten 3 yıl kadar olduğu için bu problemi normal karşılaşmıştım, senin dediğin problemlere hiç rastlamadim
Kendi sitesinden almak istemiyorumda mağazasından alcam fiyat farkı olurmuŞuanda 2. Xiaomi telefonumu kullanıyorum. ikiside alındığı zamanlarda yeni çıkan orta bütçe modellerden. 1. Telefonu nerdeyse 3 yıl kullandım, sonra ekran gitti ara sıra geliyordu gelince full yeşil olup tekrar gidiyordu yani bozulmustu, suanki telefonunda ilerde ona benzer bir olay ile karşılaşacağını düşünüyorum, ortalama bir telefonun ömrü zaten 3 yıl kadar olduğu için bu problemi normal karşılaşmıştım, senin dediğin problemlere hiç rastlamadim