Monkey D. Luffy
80+
- Reaksiyon skoru
- 36
tahmini kaç tl olur lansman indirimi kaç gün sürer
lansman indirimi için mi geçerli yoksa lansman bittiğindeki fiyat mı buBir önceki modelin 12/512 modeline 3-4k ekleyebilirsin, genelde böyle olur.
o zaman baya iyi olur birçok kişi 25k ve üstünden bahsediyordaBittikten sonra.
19.999 lansman olabilir.
Pocolarda lansman fiyatları genelde bir önceki serinin neredeyse birebir fiyatında oluyor.o zaman baya iyi olur birçok kişi 25k ve üstünden bahsediyorda
peki lansman indirimi kaç gün sürer sencePocolarda lansman fiyatları genelde bir önceki serinin neredeyse birebir fiyatında oluyor.
En kötü 20999 olur diye düşünüyorum, lansmandan sonra ise 23 civarı.
fikrim yok geçmiş lansmanları inceleyebilirsin.peki lansman indirimi kaç gün sürer sence
ben çok ağırlıklı oyun oynayan biriyim genshin impaci full ayarlarda akıcı oynamak istiyorum ve 512 lik depolama gerekli benim için bütçem max 30k f7 için bütçem yeterli olur mu bilemem ama lansman indirimi ile belki olabilirBence biraz daha ekleyip f7 almak daha mantıklı olacaktır. Her ne kadar dimensity 8400 daha güçlü gözükse de snapdragon, snapdragondur. Ama ben şahsen redmi turbo 4 bekliyorum onun nedeni de xiaomi pocoların 2 yıl sonra güncelleme desteğini kesiyor. Bende poco x3 pro var martta 4 sene olmuş olacak çıkalı, 2 senedir güncelleme almıyor.
bence 30kdan pahalı olmaz f7. Tabi eğer yeni gümrük politikaları vergiler falan bindirmezseler.ben çok ağırlıklı oyun oynayan biriyim genshin impaci full ayarlarda akıcı oynamak istiyorum ve 512 lik depolama gerekli benim için bütçem max 30k f7 için bütçem yeterli olur mu bilemem ama lansman indirimi ile belki olabilir