POCO X7 PRO EKRAN SABİT HZ VERMİYOR

ylot

80+
Reaksiyon skoru
2
Öncelikle ben okb hastasıyım biraz takıntılıyim telefonum toprağa düştü kırılmaz camı kırıldı zaten cam fabrikasyon olarak verilmiş 1 2 kere de çatlatmistim kırıldı sonra telefon düştü telefonu test etmek için Hz testleri yaptım 120 hze ayarlı özel olarak ama 60 hze düşüyor sonra tekrar yükseliyor anlayamadım özel olarak ayarladım neden böyle takıntı yaptım

Kanka telefonunda hiçbir sorun yok, 120 Hz’in ara ara 60 Hz’e düşmesi tamamen normal. Android cihazlar pil tasarrufu için sabit görüntü, klavye, düşük hareket gibi anlarda otomatik 60 Hz’e iner, hareket başlayınca tekrar 120 Hz’e çıkar. Bu darbe, kırık veya ekran arızası belirtisi değil cihazın enerji optimizasyonu. Gönül rahatlığıyla kullan

Kanka telefonunda hiçbir sorun yok, 120 Hz’in ara ara 60 Hz’e düşmesi tamamen normal. Android cihazlar pil tasarrufu için sabit görüntü, klavye, düşük hareket gibi anlarda otomatik 60 Hz’e iner, hareket başlayınca tekrar 120 Hz’e çıkar. Bu darbe, kırık veya ekran arızası belirtisi değil cihazın enerji optimizasyonu. Gönül rahatlığıyla kullan
Teşekkür ederim bazen 60 hzde takılınca kafada kurmaya başladım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,541
Üyeler
187,206
Son üye
lhbackk
Geri