Poco x7 pro mu samsung A56 mı

MeloosW

80+
Reaksiyon skoru
9
Bütçe
22000
oyun oynamıcam. dayanıklı bir telefon lazım. beni 2-3 yıl götürecek, kamerası güzel, film izlemesi güzel bir telefon lazım

oyun oynamıcam. dayanıklı bir telefon lazım. beni 2-3 yıl götürecek, kamerası güzel, film izlemesi güzel bir telefon lazım
samsungun yazılımı çok daha iyi oyun oynamayacaksan a56 iyidir
honor 400 şu an fazla pahalı 600 de mayıs haziran gibi çıkar fiyatı da belli değil en iyi seçenek a56 sanki

samsungun yazılımı çok daha iyi oyun oynamayacaksan a56 iyidir
honor 400 şu an fazla pahalı 600 de mayıs haziran gibi çıkar fiyatı da belli değil en iyi seçenek a56 sanki
honor 400 üde çok düşündüm de kararsız kaldım. bide honor2k daha pahalı ama daha iyi gibi duruyo emin değilim

Galaxy A56'nın yazılımı gelişmiş ve stabil. Altı yıl güncelleme garantisi var. Kamerası daha iyi. Metal kasasıyla daha dayanıklı. A56'yı tavsiye ederim.

Poco X7 Pro'nun dişe dokunur tek artısı işlemcisinin daha güçlü olması. Yazılımı sıkıntılı. Oyun beklentiniz de olmadığı için tavsiye etmem.

Galaxy A56'nın yazılımı gelişmiş ve stabil. Altı yıl güncelleme garantisi var. Kamerası daha iyi. Metal kasasıyla daha dayanıklı. A56'yı tavsiye ederim.

Poco X7 Pro'nun dişe dokunur tek artısı işlemcisinin daha güçlü olması. Yazılımı sıkıntılı. Oyun beklentiniz de olmadığı için tavsiye etmem.
peki honor 400 ile A56 yı karşılaştırınca hangisini seçerdiniz

peki honor 400 ile A56 yı karşılaştırınca hangisini seçerdiniz

İki telefonun da özellikleri birbiriyle yarışır ama A56'nın yazılım desteği, biraz daha güçlü işlemcisi ve metal kasası olması dayanıklılık ve uzun ömür beklentiniz için daha uygun.

Honor 400'ün de bence özelliklerine göre fiyatı yüksek. 18-19 bin TL fiyatı olsa makul bir tercihti.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,923
Üyeler
190,295
Son üye
adogsm
Geri