Neler Yeni

polis silinmiş fake hesaptan adres bulabilir mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Abdullah Kaya
Olayı şöyle açıklıyım ben yeni bi hesap açıp fake kız fotoğrafı koyup takipçi kasıyodum iki gün önce bi kız bana "sevgilim benden mastürb***** videosu istiyo bu ne oluyo ?" diye sordu bende neden google'ye yazmadığını sorunca sosyal pass kullandığığ için google'yi kullanamadığını sordu bende açıkladım ve kendisi video atıp oluyo mu diye sordu bende evet dedim bu bana atmaya devam etti sonra sende at dedi bende internetten bi tane bulup attım kız anladı abisinin polis olduğunu söyleyip özel fotoğraflarım senin elinde ve seni şikayet edicem dedi (buna çok inanmadım ama karakoldan foto attı) kısacası eğer doğruysa ve şikayet ederse bişey olur mu?
Not: fotoğraf ve videoları tek izlemelik atıyodu ben hiçbir şekilde ss ya da ekran kaydı almadım alsamda ona bildirim gidiyo bunu ona da söyledim ayrıca ilk iletişimi o kurup ben hiç bir zorlama yapmadan kendisi video ve fotoğraf attı
ben de en son hesabı sildim.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Olayı şöyle açıklıyım ben yeni bi hesap açıp fake kız fotoğrafı koyup takipçi kasıyodum iki gün önce bi kız bana "sevgilim benden mastürb***** videosu istiyo bu ne oluyo ?" diye sordu bende neden google'ye yazmadığını sorunca sosyal pass kullandığığ için google'yi kullanamadığını sordu bende açıkladım ve kendisi video atıp oluyo mu diye sordu bende evet dedim bu bana atmaya devam etti sonra sende at dedi bende internetten bi tane bulup attım kız anladı abisinin polis olduğunu söyleyip özel fotoğraflarım senin elinde ve seni şikayet edicem dedi (buna çok inanmadım ama karakoldan foto attı) kısacası eğer doğruysa ve şikayet ederse bişey olur mu?
Not: fotoğraf ve videoları tek izlemelik atıyodu ben hiçbir şekilde ss ya da ekran kaydı almadım alsamda ona bildirim gidiyo bunu ona da söyledim ayrıca ilk iletişimi o kurup ben hiç bir zorlama yapmadan kendisi video ve fotoğraf attı
Kendi atmış, sen istememişsin. Sohbeti başlatan da o. Hiçbir şey olmaz.

Onun da gerçek bir şey paylaştığını sanmıyorum gerçi ama neyse.

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,245
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Kanka yukarıda bahsettiğin kız aslında kız değil buna emin ol :D Büyük ihtimalle ifşa sitelerinden bi' kızı alıp sana atmış, seni de kız zannetmiş ya. "Lezbiyen falan filan oradan götürür bu kızdan fotoğraf alırım." kafasında gitmiş. Çünkü bir kız neden gelip sana böyle bir şey desin ki?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Abdullah Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kendi atmış, sen istememişsin. Sohbeti başlatan da o. Hiçbir şey olmaz.

Onun da gerçek bir şey paylaştığını sanmıyorum gerçi ama neyse.
kız fake hesabın adını söylüyodu attığı bi videoda

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,245
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Bu arada ortada bir suç olduğu takdirde polis adresi rahatlıkla bulur.

Anlattığın olayda suç sayılacak bir şey görmüyorum ki @Mustafa Zahid in bahsettiği gibi bir olay olma ihtimali de çok yüksek.

Tabi buraya yazmadığın şeyler varsa onu bilemem.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Abdullah Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu arada ortada bir suç olduğu takdirde polis adresi rahatlıkla bulur.

Anlattığın olayda suç sayılacak bir şey görmüyorum ki @Mustafa Zahid in bahsettiği gibi bir olay olma ihtimali de çok yüksek.

Tabi buraya yazmadığın şeyler varsa onu bilemem.
instagram özel bilgileri hemen verir mi ki?

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,245
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007

Vuudx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,163
İsim
Yusuf Karakaya
Zorla alma veya tehdit yok, eğer depolamadıysan başın belaya girmez

majorw0w

80+ Silver
Ya millet bulur felan demiş de abisine böyle seylerin fotosunu videosunu şahsın birine attım diyebilir mi sence ? Abisi olsan sen ne yaparsın?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,454
Üyeler
165,827
Son üye
MerakliInsanEvladi
Top Bottom