YÜCE-SEZAR
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 2
- İsim
- Abdullah Kaya
Olayı şöyle açıklıyım ben yeni bi hesap açıp fake kız fotoğrafı koyup takipçi kasıyodum iki gün önce bi kız bana "sevgilim benden mastürb***** videosu istiyo bu ne oluyo ?" diye sordu bende neden google'ye yazmadığını sorunca sosyal pass kullandığığ için google'yi kullanamadığını sordu bende açıkladım ve kendisi video atıp oluyo mu diye sordu bende evet dedim bu bana atmaya devam etti sonra sende at dedi bende internetten bi tane bulup attım kız anladı abisinin polis olduğunu söyleyip özel fotoğraflarım senin elinde ve seni şikayet edicem dedi (buna çok inanmadım ama karakoldan foto attı) kısacası eğer doğruysa ve şikayet ederse bişey olur mu?
Not: fotoğraf ve videoları tek izlemelik atıyodu ben hiçbir şekilde ss ya da ekran kaydı almadım alsamda ona bildirim gidiyo bunu ona da söyledim ayrıca ilk iletişimi o kurup ben hiç bir zorlama yapmadan kendisi video ve fotoğraf attı
ben de en son hesabı sildim.
Not: fotoğraf ve videoları tek izlemelik atıyodu ben hiçbir şekilde ss ya da ekran kaydı almadım alsamda ona bildirim gidiyo bunu ona da söyledim ayrıca ilk iletişimi o kurup ben hiç bir zorlama yapmadan kendisi video ve fotoğraf attı
ben de en son hesabı sildim.