Canan Tan - İzOkumak için sizden Bilim Kurgu yada Polisiye kitap önerisi istiyorum, set yada tekli olabilir farketmez. Polisiye olucaksa Sherlock Holmes olmasın internetteki çoğu kitabını okudum. Bütçe en ucuzları olabilir.
Birde hocam internetten e-kitap yoluyla kitap okuma gibi bir durum söz konusu mudur acaba ? okumak istediğim birkaç kitap varda.Okumak için sizden Bilim Kurgu yada Polisiye kitap önerisi istiyorum, set yada tekli olabilir farketmez. Polisiye olucaksa Sherlock Holmes olmasın internetteki çoğu kitabını okudum. Bütçe en ucuzları olabilir.
Varda her kitap var mı bilmiyorum bide bazıları ücretli oluyo ücretsiz siteler var mı bilmiyorumCanan Tan - İz
Kitap okumaktan neredeyse nefret eden biri olarak Sherlock Holmes serisinden daha çok ilgimi çekti.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Birde hocam internetten e-kitap yoluyla kitap okuma gibi bir durum söz konusu mudur acaba ? okumak istediğim birkaç kitap varda.
CHERUB serisi veya Paul Carson'un kitapları. Önerdiğim kitapları okumaya başlayınca elinden bırakamazsın heleki CHERUB serisini bana göre (Önerdiğim kitaplar polisiye, aksiyon/macera ve gerilim kitaplardır. Ama CHERUB'u kesinlikle oku bence 1. kitabı okursan (CHERUB Çaylak) eğer seversen diğerlerini de alırsın aklının bir yerinde bulunsun önerdiğim kitaplar.)Okumak için sizden Bilim Kurgu yada Polisiye kitap önerisi istiyorum, set yada tekli olabilir farketmez. Polisiye olucaksa Sherlock Holmes olmasın internetteki çoğu kitabını okudum. Bütçe en ucuzları olabilir.
Şuanlık Paul Carson'dan Soğuk Çelik ve Neşter kitabını okudum diğerleride bu ikisi kadar güzeldir bence.CHERUB serisi veya Paul Carson'un kitapları. Önerdiğim kitapları okumaya başlayınca elinden bırakamazsın heleki CHERUB serisini bana göre
KESİNLİKLE ama kesinlikle otostopçunun galaksi rehberini okumalısınOkumak için sizden Bilim Kurgu yada Polisiye kitap önerisi istiyorum, set yada tekli olabilir farketmez. Polisiye olucaksa Sherlock Holmes olmasın internetteki çoğu kitabını okudum. Bütçe en ucuzları olabilir.