Neler Yeni

Pollux 3t-10 u özelleştirdim iyi mi

Coochie Man

80+ Bronze
hayır aldığı şeylere bakarsan iyi fiyat
Mesaj otomatik birleştirildi:

hayır işlemcinin frekansı intel tarafında daha önemli

3200 mhx yerine 2666 yapın
ssd olarak m2 tercih etmeyebilirsiniz.
kalanlar olarak iyi sistem ama mouse klavye burdan almanızı önermem.
M2 almak istiyorum hocam bir de şu mhx olayında kafam çok karıştı herkes farklı bişey diyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Selim Çolak
Discord
The Selim#9999
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Selim Çolak
Discord
The Selim#9999
İşlemcideki bellek kontrolcüsünün desteklediği frekansı bırak bir kenara, anakart ne kadar desteklerse o kadar kullanabilirsin, sorun yok.

CarEnthusiast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
412
İsim
Akın Serhan Toğrul
İyiyse şuan alabilirim öneriniz var mı
Nvidia değil fakat daha ucuza %10-%20 daha fazla performans evet psu ve kasası daha kötü ama naçizane fikrim değer

BinBonTR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Özgen Yıldız
Hocam dışarıdan alıp takma şansım yok neyi alıyım
abi ben crucialın ramini aldım 2666 olan cl19 3000 olan cl15 ve böyle siyah falan soğukmuşda ve biostarın ssd olarak kötüleme bende ondan var ve iyide 1tb modeli ssd

Hocam ben Napıcam çok kararsız kaldım
ben aynı sistemi aldım gamegarajı çok beğendim servisi olsun hediyesi falan bence alabilirsin tek sıkıntısı kargo eğer uzaktan gelirse bir tık sıkıntı oluyor başka birşeyi yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Selim Çolak
Discord
The Selim#9999
abi ben crucialın ramini aldım 2666 olan cl19 3000 olan cl15 ve böyle siyah falan soğukmuşda ve biostarın ssd olarak kötüleme bende ondan var ve iyide 1tb modeli ssd

ben aynı sistemi aldım gamegarajı çok beğendim servisi olsun hediyesi falan bence alabilirsin tek sıkıntısı kargo eğer uzaktan gelirse bir tık sıkıntı oluyor başka birşeyi yok
Depoları üsküdarda eğer istanbul ve civarında oturuyorsanız 2 günde geliyor bende Pollux 3TN kullanıyorm

ArMTurk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Armi
Maksadım tartışmak değil bilakis bilgilendirmektir... Şöyle izah ediyim : Eğer İşlemci 2666Mhz ise anakartın 2933Mhz olsun Ram'de 3200 olsun fark etmez sadece en düşük seviye olan sistem çalışır yani 2666Mhz de işlem görür... :)

Bu itibar ile arkadaşımız 3200 ram yerine 2666 alması makul olandır fiyattan isitfade eder :)

Top Bottom