Pollux APU-PRO alınır mı

Uğur Altun

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
365
POLLUX APU-PRO bu sistemi resimdeki gibi güncelledim ve 4970₺ gibi bir fiyat çıktı. Sizce alınır mı? Bütçe 5000₺ üzerine çıkamıyorum.

İleride ekran kartı takviyesi, işlemci değişikliği yapılacak ve şimdilik beni idare etmesini istiyorum. Genel olarak yazılım ve programlama arada Valorant CS:GO gibi oyunlar oynamak için alıyorum.

Ekler

• IMG_20210627_101158.jpg
    IMG_20210627_101158.jpg
    147 KB · Hit: 107
Bu işlemci tam bir f/p ürünü ya. Oyun performansı gayet güzel, APU performansı da iyi. Yükseltme yapmadan bile çoğu oyunu oynarsın zaten. Anakartı da yükseltmeye uygun seçmişsin sıkıntı yok bence

Bir de bunu bak.
Ekran kartı da mevcut
kanka şakamısın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

POLLUX APU-PRO bu sistemi resimdeki gibi güncelledim ve 4970₺ gibi bir fiyat çıktı. Sizce alınır mı? Bütçe 5000₺ üzerine çıkamıyorum.

İleride ekran kartı takviyesi, işlemci değişikliği yapılacak ve şimdilik beni idare etmesini istiyorum. Genel olarak yazılım ve programlama arada Valorant CS:GO gibi oyunlar oynamak için alıyorum.
rami zorla 16 yap biraz dişini sık 16 yap ama cidden fps fark ediyor hızdada fark ediyor zaten apu rami fazla olmalı

Apu sistemler 4k bütçede alinırdı 1 ay önce silikon sıkıntısı çıkınca 5k da olabilir artık

bütçeni zorlayıp rami 16 yaparsan çiçek gibi sistem olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,938
Üyeler
183,921
Son üye
Mehmet Akif Ünal
Geri