Neler Yeni

Yardım Polosmart Ps4 Gamepad Nasıldır?

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,329
İsim
Cemal Faruk Koçak
https://ty.gl/uf1fm67bya aldım.
Nasıldır? Kullanan varmı? Pc uyumlu mudur?

Yanında https://ty.gl/ipv2u8usl3bu aldım. Memnun kalır mıyım sizce?
İlk link bozuk
Ben kullanıyorum kablolu kullanırken DS4 Windows ile kullanırken uyumlu çalışıyor.
Kablosuz kullanmadım hiç.
Steam ile uyumlu olan oyunlarda rahat oynarsın ama ben ölü alandan biraz şikayetçi olmaya başladım ama ben 2021 de olması lazım bimden çok ucuza almıştım.
Toplam 300 saat FIFA 22 ve PES 21 oynadım memnundum ama Spider-Man oynarken sıkıntı çıkarabilir mi diye düşünmedim değil.
Ekstra kol almayı düşünüyorum XBOX ONE S kolu fln alacağım muhtemelen param olursa hem daha uyumlu olması nedeniyle hem de daha çok beğeniyorum.

ALADDİN ÇAKICI

80+ Silver
Çakma ürün gerçek koldan farkı ölü piksel olması aite aynı ikiside elimde duruyor i

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlk link bozuk
Ben kullanıyorum kablolu kullanırken DS4 Windows ile kullanırken uyumlu çalışıyor.
Kablosuz kullanmadım hiç.
Steam ile uyumlu olan oyunlarda rahat oynarsın ama ben ölü alandan biraz şikayetçi olmaya başladım ama ben 2021 de olması lazım bimden çok ucuza almıştım.
Toplam 300 saat FIFA 22 ve PES 21 oynadım memnundum ama Spider-Man oynarken sıkıntı çıkarabilir mi diye düşünmedim değil.
Ekstra kol almayı düşünüyorum XBOX ONE S kolu fln alacağım muhtemelen param olursa hem daha uyumlu olması nedeniyle hem de daha çok beğeniyorum.
ben forza rdr2 ve gta 5 oynuyorum genellikle. Umarım memnun kalırım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çakma ürün gerçek koldan farkı ölü piksel olması aite aynı ikiside elimde duruyor i
orijinal olup hemde ucuz olan bir kol önerir misiniz? peki? Memnun kalmayacağım galiba.

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,329
İsim
Cemal Faruk Koçak
Ekstra olarak micro usb girişi var ve hassas kablolu kullanırsan eğer çalışabiliyorsa manyetik usb yaz biraz pahalıdır ama en azından o soketi bozmaz diye düşünüyorum.
ben forza rdr2 ve gta 5 oynuyorum genellikle. Umarım memnun kalırım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

orijinal olup hemde ucuz olan bir kol önerir misiniz? peki? Memnun kalmayacağım galiba.
Forza 4 de kullandım yani ne beklersen onu alırsın ölü alan dediğimiz hassasiyet isteyen oyunlarda fark ediyor ben forzayı hep klavyeden oynadım.
RDR2 daha oynamadım kolla.
GTA 5 de aim asisst var rahat oynarsın diye düşünüyorum.

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekstra olarak micro usb girişi var ve hassas kablolu kullanırsan eğer çalışabiliyorsa manyetik usb yaz biraz pahalıdır ama en azından o soketi bozmaz diye düşünüyorum.

Forza 4 de kullandım yani ne beklersen onu alırsın ölü alan dediğimiz hassasiyet isteyen oyunlarda fark ediyor ben forzayı hep klavyeden oynadım.
RDR2 daha oynamadım kolla.
GTA 5 de aim asisst var rahat oynarsın diye düşünüyorum.
forza da rahat oynayabilir miyim? Herhangi bir sıkıntı çıkmaz umarım.

Top Bottom