Sizin önereceğiniz orijinal uygun fiyatlı var mı hocam ps3 te olabilirlaptopunuz kendı sıtesıne gırıp bakın ama laptoplarda desteklıyor tıtresım ozellıgı vesaıre yok saglam bı kol ıse uzun gıder kalıtesız bı cakma ıse hemen bozulabılır kol
Sizin önereceğiniz orijinal uygun fiyatlı var mı hocam ps3 te olabilirlaptopunuz kendı sıtesıne gırıp bakın ama laptoplarda desteklıyor tıtresım ozellıgı vesaıre yok saglam bı kol ıse uzun gıder kalıtesız bı cakma ıse hemen bozulabılır kol
hocam titreşim mevcut üründe açıklamasında varlaptopunuz kendı sıtesıne gırıp bakın ama laptoplarda desteklıyor tıtresım ozellıgı vesaıre yok saglam bı kol ıse uzun gıder kalıtesız bı cakma ıse hemen bozulabılır kol
f310 var kablolu bu fıyat bandında kablosuz ıstersenız f710 var ama agırmıs forumda dıyenler var oda 1000 1200 bandındaSizin önereceğiniz orijinal uygun fiyatlı var mı hocam ps3 te olabilir
adam akıllı vermez bencehocam titreşim mevcut üründe açıklamasında var
ben f710 kullandım hem ağır hem tuş hissiyatı berbattı bence 470 tl bandında verilebilecek bir ürünf310 var kablolu bu fıyat bandında kablosuz ıstersenız f710 var ama agırmıs forumda dıyenler var oda 1000 1200 bandında
Mesaj otomatik birleştirildi:
adam akıllı vermez bence
kalıtesız ıse elınızde bozulur ıse sınırlenırsınızben f710 kullandım hem ağır hem tuş hissiyatı berbattı bence 470 tl bandında verilebilecek bir ürün
Zaten gamepadi sadece birkaç oyunda kullanıcam yani çok kaliteli bir şey olmasına gerek yok. O kadar para vermek istemiyorum. Ben kendim konu açayım oradan konuşalımf310 var kablolu bu fıyat bandında kablosuz ıstersenız f710 var ama agırmıs forumda dıyenler var oda 1000 1200 bandında
kalıtelı olanlardan secın elınızde bozulursa sınırlenırsınızZaten gamepadi sadece birkaç oyunda kullanıcam yani çok kaliteli bir şey olmasına gerek yok. O kadar para vermek istemiyorum. Ben kendim konu açayım oradan konuşalım