Öneri 471 TL Gamepad Alınır mı?

laptopunuz kendı sıtesıne gırıp bakın ama laptoplarda desteklıyor tıtresım ozellıgı vesaıre yok saglam bı kol ıse uzun gıder kalıtesız bı cakma ıse hemen bozulabılır kol
Sizin önereceğiniz orijinal uygun fiyatlı var mı hocam ps3 te olabilir

laptopunuz kendı sıtesıne gırıp bakın ama laptoplarda desteklıyor tıtresım ozellıgı vesaıre yok saglam bı kol ıse uzun gıder kalıtesız bı cakma ıse hemen bozulabılır kol
hocam titreşim mevcut üründe açıklamasında var

f310 var kablolu bu fıyat bandında kablosuz ıstersenız f710 var ama agırmıs forumda dıyenler var oda 1000 1200 bandında
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

adam akıllı vermez bence
ben f710 kullandım hem ağır hem tuş hissiyatı berbattı bence 470 tl bandında verilebilecek bir ürün

f310 var kablolu bu fıyat bandında kablosuz ıstersenız f710 var ama agırmıs forumda dıyenler var oda 1000 1200 bandında
Zaten gamepadi sadece birkaç oyunda kullanıcam yani çok kaliteli bir şey olmasına gerek yok. O kadar para vermek istemiyorum. Ben kendim konu açayım oradan konuşalım

Zaten gamepadi sadece birkaç oyunda kullanıcam yani çok kaliteli bir şey olmasına gerek yok. O kadar para vermek istemiyorum. Ben kendim konu açayım oradan konuşalım
kalıtelı olanlardan secın elınızde bozulursa sınırlenırsınız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,441
Üyeler
189,839
Son üye
mrtsndkc
Geri