Neler Yeni

Yardım Polosmart ps4 kol sağ joystick sola doğru çekiyor.

Kortega

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mustafa Bardakcı
Bütçe
5
Polosmart ps4 kol satın aldım sağ taraftaki joystick sola ve yukarıya doğru takılı kalıyor. Ama ben yapmıyorum cihazı sıfırlamama rağmen düzelmedi. Bunu nasıl düzeltebilirim. Başına gelen varmı. Fotoğrafta ok yönünde gösterdim. Fiziksel olarak drğil sistemsel olarak takılı kalıyor.

Ekler

• IMG_20220816_104507.jpg
    IMG_20220816_104507.jpg
    29.9 KB · Hit: 156

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,073
İsim
Enes
Polosmart ps4 kol satın aldım sağ taraftaki joystick sola ve yukarıya doğru takılı kalıyor. Ama ben yapmıyorum cihazı sıfırlamama rağmen düzelmedi. Bunu nasıl düzeltebilirim. Başına gelen varmı. Fotoğrafta ok yönünde gösterdim. Fiziksel olarak drğil sistemsel olarak takılı kalıyor.
İşine yarar mı bilmiyorum ama ps3'de bu sorun olduğunda kolu kapatıp tekrar bağlayınca geçiyordu. Cihazla alakalı da olabilir kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olsunlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Utku Kulaç
her oyunda denedin mi bende aynısını aldım fifada kendi kendine basıyordu diğer oyunlarda yapmıyordu Bluetooth adaptör aldım fifada geçti sorun diğer oyunlarda zaten sorun yoktu

Top Bottom