- Reaksiyon skoru
- 1,037
Abi öyle deme 6. Sınıfta profesyonel olarak başladım12 yaşında neyin mastürbasyonu kafayı mı yediniz birde çocuğa ne anlatıyorsun pes valla
Abi öyle deme 6. Sınıfta profesyonel olarak başladım12 yaşında neyin mastürbasyonu kafayı mı yediniz birde çocuğa ne anlatıyorsun pes valla
Yazık etmişain kendine haberin yok içki sigara gibi bir illet buAbi öyle deme 6. Sınıfta profesyonel olarak başladım
Yok abi sağlıklı düşünebiliyom ya zaten şu aralar baya azalttım müthiş iradeli hissediyom.Yazık etmişain kendine haberin yok içki sigara gibi bir illet bu
İnşallah kurtulursun 6. Sınıfa giden bir insan nasıl cinsellik düşünür o da garipYok abi sağlıklı düşünebiliyom ya zaten şu aralar baya azalttım müthiş iradeli hissediyom.
Abi inan bilmiyorum daha zaten vitamin falan yok bişey de hatırlamıyom oralara girmezsek iyi olur.İnşallah kurtulursun 6. Sınıfa giden bir insan nasıl cinsellik düşünür o da garip![]()
İyi bakalım sağlığına bişey olmasın da gerisi önemli değilAbi inan bilmiyorum daha zaten vitamin falan yok bişey de hatırlamıyom oralara girmezsek iyi olur.
EyvAllah hocam. Ama B12 hapını içmeyi unutunca hap içmeyi de unutuyom kısır döngüye giriyor.İyi bakalım sağlığına bişey olmasın da gerisi önemli değil
Unutkanlık işte mastürbasyon en büyük yan etkisidirEyvAllah hocam. Ama B12 hapını içmeyi unutunca hap içmeyi de unutuyom kısır döngüye giriyor.
Bilemiyorum artık hocam.Unutkanlık işte mastürbasyon en büyük yan etkisidir
Bana da öyle oldu emin ol tesadüf değildir.olum sen forumda mi yatip kalkiyorsun la. daha 1 saniye bile olmadi mesaji yazdigim
Hocam bu ergenlik ve cinsel sohbetler artık orta son lise başları değil ilkokul son ortaokul başları oluyor maalesef.İnşallah kurtulursun 6. Sınıfa giden bir insan nasıl cinsellik düşünür o da garip![]()
Bizim zamanımızda öyle değildi gençlik nereye gidiyor böyle çok hızlılarBana da öyle oldu emin ol tesadüf değildir.
Hocam bu ergenlik ve cinsel sohbetler artık orta son lise başları değil ilkokul son ortaokul başları oluyor maalesef.
Yeni nesil gümbür gümbü-Bizim zamanımızda öyle değildi gençlik nereye gidiyor böyle çok hızlılar![]()
Eyvah eyvahYeni nesil gümbür gümbü-
çok hızlı geliyor.