Pos kapatma tuşu

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
17,131
Merhaba,

Ingenico Move 3500 model bir pos aldık ama açma kapatma tuşunu bulamıyorum. Kırmızıya uzun süre bastım yok kapanmıyor. Bu cihazı kullanmış olanlar var mı ?
39b65c76-679c-4fe8-8f7a-328dad5fd36d.jpg

Yeşil tuşuna basılı tutun, çoğunlukla yeşil ile açılıp kapanıyor.

Bu pos cihazları internete mi bağlı oluyor bilen varsa yazabilir mi hep merak etmişimdir.

Bu pos cihazları internete mi bağlı oluyor bilen varsa yazabilir mi hep merak etmişimdir.
Sim kart takılı oluyor. Bankanın sistemine bağlanıyor. Yani evet 3G internet kullanılıyor.

Sim kart takılı oluyor. Bankanın sistemine bağlanıyor. Yani evet 3G internet kullanılıyor.
bu cihazları herkes alabiliyor mu yoksa işyeri vs olan mı alabiliyor belge ile ?

Yeşil tuşuna basılı tutun, çoğunlukla yeşil ile açılıp kapanıyor.
Çözdüm sonunda sarıya basılı tutup sonra yeşile basıyormuşsun çok garip ya :D Sarı normalde geri tuşu :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu cihazları herkes alabiliyor mu yoksa işyeri vs olan mı alabiliyor belge ile ?
İşyerleri ve şahıs şirketleri alabiliyor. Yani vergi mükellefi olman lazım. İşletmen olması lazım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Normalde farklı bir pos vardı kırmızıyla ne güzel açılıp kapanıyordu yenileri bir garip yapmışlar :D

İşyerleri ve şahıs şirketleri alabiliyor. Yani vergi mükellefi olman lazım. İşletmen olması lazım.
teşekkürler zamanını ayırıp cevapladığın için.iyi geceler dilerim.

Geri