Poweline mi mech sistem mi kullanıyorsunuz?

Emintola

80+
Reaksiyon skoru
8
Merhabalar, evimde 250 mgbt kablolu İnternet var fakat direk modemden kablo çekemediğim için pc ye gelen max 50 60 mgbt. Tp linkin av1000 cihazı ile evin İnternet hattını kullanarak bilgisayarda stabil Bi şekilde 50 60 mgbt alıyorum fakat tabi başka Bi yol var mı kablo çekmek dışında. Not pc de Wifi kullanmak istemiyorum oyun oynarken stabil değil

Merhabalar, evimde 250 mgbt kablolu İnternet var fakat direk modemden kablo çekemediğim için pc ye gelen max 50 60 mgbt. Tp linkin av1000 cihazı ile evin İnternet hattını kullanarak bilgisayarda stabil Bi şekilde 50 60 mgbt alıyorum fakat tabi başka Bi yol var mı kablo çekmek dışında. Not pc de Wifi kullanmak istemiyorum oyun oynarken stabil değil
Kablo çekmen lazım diğer yöntemler çok sağlıklı değil.

Hanımı ikna edebilirsem deneyeceğim. En kötüsü de kapılardan geçirmek. Duvar delmeyi hiç istemiyorum.

Hanımı ikna edebilirsem deneyeceğim. En kötüsü de kapılardan geçirmek. Duvar delmeyi hiç istemiyorum.
Gerek yok ki kablo kapının altında rahat geçiyor ben delmemiştim bir yeri. Sadece kablo toplayıcı ve bantlarla düzenlemiştim. Tabi çok görünmez şekilde çekmek için öyle şeyler gerekebilir.

Tp link av1000 modelini kullanıyorum ama evin elektrik sistemi eski 30 40 senelik bina 250 mgbt olan hız pc de 50 60 mgbt. Yani oyun oynarken stabil ama baya Bi düşüyor İnternet hızı

Geri