Neler Yeni

Power Boost Psu kendi kendine kapanıyor

'Plexian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Berkay Yılmaz
Power Boost Fury 550W 80+ PSU'M var ve oyunlarda aniden shutdown atıyor, bir iki dakika kendini korumaya aldıktan sonra tekrar açabiliyorum bilgisayarı. Bu sorunun nedeni nedir? Çözümü var mıdır? (PowerBoost'un kötü olduğunu biliyorum, maddi durumum yettiği zaman direkt değiştireceğim. O zaman her gün zam geliyordu ve kasa-psu opsiyonunda seçenek yoktu. bu yüzden bu psuyu almak zorunda kaldım :( )

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
Power Boost Fury 550W 80+ PSU'M var ve oyunlarda aniden shutdown atıyor, bir iki dakika kendini korumaya aldıktan sonra tekrar açabiliyorum bilgisayarı. Bu sorunun nedeni nedir? Çözümü var mıdır? (PowerBoost'un kötü olduğunu biliyorum, maddi durumum yettiği zaman direkt değiştireceğim. O zaman her gün zam geliyordu ve kasa-psu opsiyonunda seçenek yoktu. bu yüzden bu psuyu almak zorunda kaldım :( )
evinde iki saatli bomba taşıyan kişi birbirine bakıyor 🙁
Mesaj otomatik birleştirildi:

değiştir onu bendede cızırtı sesi yapıyor çok sinir bozucu bişey kulaklık takarken bile duydum oluyor

'Plexian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Berkay Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
evinde iki saatli bomba taşıyan kişi birbirine bakıyor 🙁
Mesaj otomatik birleştirildi:

değiştir onu bendede cızırtı sesi yapıyor çok sinir bozucu bişey kulaklık takarken bile duydum oluyor
ya elbet bir gün değiştireceğim ama değiştirene kadar tek isteğim pcnin kapanmaması. En düşük ayarlarda Devour oynarken bile kapanıyor 5 dakika içinde. aynı şey ETS ve GTA için de geçerli.

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
ya elbet bir gün değiştireceğim ama değiştirene kadar tek isteğim pcnin kapanmaması. En düşük ayarlarda Devour oynarken bile kapanıyor 5 dakika içinde. aynı şey ETS ve GTA için de geçerli.
Güvenilir bir bilgisayarciya göster belki işlemciden dolayı felanda olabilir

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Sertifikasının sahte olması lazım. eğer sahteyse güç kaynağı yetmiyor olabilir.

'Plexian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Berkay Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
güvenilir bir bilgisayarcı tanısam keşke.. daha önce ramim çalınmıştı.
yetmiyor ihtimali olabilir çünkü 1660S 3500x var 550w normalde çok rahat yeterde power boost çok sıkıntılı sertifikası sahte olabilir enerji verimliliği düşüktür eğer imkanın varsa bir arkadaşından rica et psusunu deneyin hiç kasaya takmayın sadece gerekli yere güç verin uzay montaj şekilde bir teset edin eğer bunu yapma şansın yoksa bulundun şehirde güvenilir bilgisayarcı varmı diye konu aç belki sana yakında oturan birisi yardımcı olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,874
Üyeler
167,212
Son üye
SalihGo
Top Bottom