İyi günler arkadaşlar kendi power supply çıkartıp başka power supply taktım bilgisayarın fanları döndüğü halde ekrana görüntü gelmiyor ve kasanın içindeki açılışta bip diye öten alet ötmedi sorun nerde olabilir bilen arkadaşlar var mı
Pin bağlantılarını iyi kontrol edin, ekran kartı ile monitör bağlantısını da kontrol edin.İyi günler arkadaşlar kendi power supply çıkartıp başka power supply taktım bilgisayarın fanları döndüğü halde ekrana görüntü gelmiyor ve kasanın içindeki açılışta bip diye öten alet ötmedi sorun nerde olabilir bilen arkadaşlar var mı
Kaç kere kontrol ettim yine olmadı eski power supply taktım yine aynıPin bağlantılarını iyi kontrol edin, ekran kartı ile monitör bağlantısını da kontrol edin.
Yani eski power'ı takınca bile açılmadı mı? O zaman parçalarda sorun olabilir yine hepsinin oturup oturmadığını kontrol edin olmazsa aklıma bir şey gelmiyor.Kaç kere kontrol ettim yine olmadı eski power supply taktım yine aynı
2 kere onu denedim bugün yine tık yokYani eski power'ı takınca bile açılmadı mı? O zaman parçalarda sorun olabilir yine hepsinin oturup oturmadığını kontrol edin olmazsa aklıma bir şey gelmiyor.
EvetGörüntü kablosunu ekran kartına taktınız değil mi?
Onuda yaptımİşlemçi ve ekran kartını çıkartıp tekrar takar mısınız ?