Power supply fps düşürürmü

Reaksiyon skoru
0
benim bilgesayarm i5 4460 CPU @ 3.20Ghz 3.20Ghz
12 GB Ram HYPERX bildim kadarıyla kendini soğutuyor
r7 240 ekran kartım MSİ
bu güç veren şeyin ismini unutum power bişeydi benim power 230 yada 320 bişeydi baya eski ve oyunlarda çok düşük fps alıyorum mesela

Raft 12 fps lowda
ark 8 fps lowda
7 days to die 15 fps lowda
bir tek gta 5 te kasmıyor az çok gta 5 gene lowda 30 fps civarı

sizce sorun power damı yardımcı olursanız sevinirim :)

Güç kaynağının FPS'e katkısı olmaz.
Sadece yetersiz kalırsa Pc kendi kendine yükte reset atma gibi sorunlar yaratır.

r7 240 ekran kartım MSİ
bu güç veren şeyin ismini unutum power bişeydi benim power 230 yada 320 bişeydi baya eski ve oyunlarda çok düşük fps alıyorum mesela

Raft 12 fps lowda
ark 8 fps lowda

O sorun ekran kartında 2gb olabilir ama ddr3 belleklere sahip kasmasının en büyük sebebi ekran kartın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

O sorun ekran kartında 2gb olabilir ama ddr3 belleklere sahip kasmasının en büyük sebebi ekran kartın
O sorun ekran kartında , 2gb olabilir ama ddr3 belleklere sahip. Kasmasının en büyük sebebi ekran kartın.

r7 240 ekran kartım MSİ

Raft 12 fps lowda
ark 8 fps lowda

O ekran kartıyla zaten o değerler normal.

r7 240 ekran kartım MSİ

Raft 12 fps lowda
ark 8 fps lowda

pc'(power supply) fps'de katkısı olmaz ama bilgisayarına yetemezse çok yük altına girdiğinde bilgisayar kendini otomatik kapatır senin fps'n ekran kartından dolayı düşük berbat bir kart kullanıyorsun dostum rx570'le kapıştırıyım dedim arada %770 bir fark çıktı ekran kartını acilen değiştir ama ekran kartını değiştirdikten sonra pcu yetersiz kalabilir bunu göze alarak değiştir

r7 240 ekran kartım MSİ

Raft 12 fps lowda
ark 8 fps lowda

sizce sorun power damı yardımcı olursanız sevinirim
yani ekran kartını değiştirdikten sonra pcu'nuda değiştir

peki tercihiniz nedir ? işten kovuldum için elime düzgün para gelmiyor
Sistem çok dengesiz 12 GB ram çok fazla oraya.
Psu + Ekran Kartı değişmeniz lazım bir bütçe söyleyin yardımcı olayım.

pc'(power supply) fps'de katkısı olmaz ama bilgisayarına yetemezse çok yük altına girdiğinde bilgisayar kendini otomatik kapatır senin fps'n ekran kartından dolayı düşük berbat bir kart kullanıyorsun dostum rx570'le kapıştırıyım dedim arada %770 bir fark çıktı ekran kartını acilen değiştir ama ekran kartını değiştirdikten sonra pcu yetersiz kalabilir bunu göze alarak değiştir

yani ekran kartını değiştirdikten sonra pcu'nuda değiştir
rx570 memnun musun ekran kartından mesela bi oyunda kaç fps alır mesela ark gibi yada ne bileyim the witcher gibi?
bide overclok yaplıyormu ekran kartında

rx570 memnun musun ekran kartından mesela bi oyunda kaç fps alır mesela ark gibi yada ne bileyim the witcher gibi?
ben kullanmıyorum hocam ama güçlü bir ekran kartı iyice bir araştırmanı öneririm piyasda bulabilirsen rx 480'de alabilirsin ama 2. elleri var galiba çok güçlü bir ekran kartıdır 1650 Super'le kapışıyor 2. el almayı planlarsan yaz bana linkini atıyım

o kadar güçlü bir ekran kartı değil ama çoğu oyunu açar youtubden azıcık araştırmanı öneririm ben GTA5 yada ona benzer oyunlarda araştırdım yükse ayarlarda 1080p 70 fps oynatıyodu tabii ki adamları işlemcisine ana kartına göre değişir ama oynatır gene

Sistem çok dengesiz 12 GB ram çok fazla oraya.
Psu + Ekran Kartı değişmeniz lazım bir bütçe söyleyin yardımcı olayım.
yani şuan ekran kartı alacak param yok 1050 düşünyorum fiyatlar uçuk
bit pazarında psu gördüm ucuza 600 wolt işime yarar diye düşünüyorum ama bit pazarına ne kadar güvenir onu bilmiyorum

yani şuan ekran kartı alacak param yok 1050 düşünyorum fiyatlar uçuk
bit pazarında psu gördüm ucuza 600 wolt işime yarar diye düşünüyorum ama bit pazarına ne kadar güvenir onu bilmiyorum
Markası önemli güç kaynağı alırken.
Bi miktar para olunca konu açarsınız.

Geri