kaplanharun
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 4
Günümüzde biri senin isminede her an laf edebilir ve haklılar da.Günümüzde bu sisteme laf edecek cahiller var ne garip
Günümüzde biri senin isminede her an laf edebilir ve haklılar da.Günümüzde bu sisteme laf edecek cahiller var ne garip
peki hocam başka bi arzunuz yoksa işime bakmaya gidiyorum.1-fiyatı iyiyse gtx 1080 gayette alınası bir kart.
Ki 2000tl imiş.
2-psu konusunu bilmeyebilirsin gayet doğal.
3-bir konuda fikrin yoksa bu kadar emin konuşma.
Kolay gelsinpeki hocam başka bi arzunuz yoksa işime bakmaya gidiyorum.
O nickname nedir ? raporlandin hem bu sisteme güçsüz diyen yok gayetde güzel güçlü bir sistem sadece eskiGünümüzde bu sisteme laf edecek cahiller var ne garip
Arkadaşlar psu önericekmisiniz
korumalar yetersiz diye c4 deniyor. Atx serisi mi var everestin?Forumda C4 denilen PSU ların hepsi 12V kanalından az güç verdikleri için C4 deniyor (genellikle)
Everestin ATX serisi cidden kötü.
ben de bulamadım.korumalar yetersiz diye c4 deniyor. Atx serisi mi var everestin?
Bir arkadaşımda eski bir modeli var.korumalar yetersiz diye c4 deniyor. Atx serisi mi var everestin?
markasına göre atıp tutmak saçma.hocam b-bunlar çok kaliteli (!)
hocam içlenlike bir soru soruyorum.markasına göre atıp tutmak saçma.
everest marka çok kullqndım. Evet Bazı ürünleri kaliteli değil ama. Markaya göre genelleme yapamazsın Senin gözden bakarsak corsair vs 2012 psu da c4 olduğu için corsair c4 ve kalitesizmi oluyor ?hocam içlenlike bir soru soruyorum.
everest markasını kaç kere kullandın?
kaç kez yarı yolda kaldın?
gerçekten iyi bir marka olduğunu düşünüyor musun?
ben eski masaüstü bilgisayarımda everest marka psu kullanıyordum. anakart bu psu yüzünden yandı.hocam içlenlike bir soru soruyorum.
everest markasını kaç kere kullandın?
kaç kez yarı yolda kaldın?
gerçekten iyi bir marka olduğunu düşünüyor musun?
corsair o yıllarda saçma bi planlama yapmış evet ama şuan gerçekten beğendiğim markalardan üst sıralarda yer alıyor kendilerieverest marka çok kullqndım. Evet Bazı ürünleri kaliteli değil ama. Markaya göre genelleme yapamazsın Senin gözden bakarsak corsair vs 2012 psu da c4 olduğu için corsair c4 ve kalitesizmi oluyor ?