Crimizon Red
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 13
- İsim
- Berat Alatepe
Öncelikle merhaba forumda yeniyim konu seçimini yanlış yapmış olabilirim kusura bakmayın. Arkadaşlar lütfen yardım edin 2 yıldır bilgisayar almaya çalışıyorum ve sonunda aldım. Kasaya kutusundan gelen güç kaynağını taktım ve açma tuşuna bastım ancak açılmadı. Güç kaynağını biraz sağ sol yaptım ve cızırtı geldi ancak sonrasında kasa açıldı. Kablo hareket ettikten sonra ise kapandı. Yanık kokusu gelmeye başladı. Güç kaynağının içindeki kabloların biri erimiş. Bunun sebebi nedir? Voltaj dalgalanması olabilir mi? 186 yı arayıp durumu anlattım ancak trafolardan gelen bir dalgalanma olmadığını binanın boadlarına ve içerisindeki sigortoya bakılması gerektiği söylendi. Eğer sorun binanın elektriğindense kasanın garantisi kapsar mı? Eğer kapsamazsa nereye başvurup hasarı karşılatabilirim.
Not:Güç kaynağı kablosu Philips in akım korumalı prizde takılıydı. Güç kaynağı 650W+80 bronz. Ayrıca bir kaç daire de böyle şeyler olmuş. Tost makinesi ve ketıl yanması gibi
Not:Güç kaynağı kablosu Philips in akım korumalı prizde takılıydı. Güç kaynağı 650W+80 bronz. Ayrıca bir kaç daire de böyle şeyler olmuş. Tost makinesi ve ketıl yanması gibi