- Konu Sahibi Konu Sahibi
olmadıPower tuşunun kablolarını sökerek uzay montajdaki çalıştırma yöntemiyle çalıştırmayı dene olmuyosa sorun anakartta
olmadıPower tuşunun kablolarını sökerek uzay montajdaki çalıştırma yöntemiyle çalıştırmayı dene olmuyosa sorun anakartta
anakart garantisi devam ediyorsa garantiye etmiyorsa tamirciye baktır anakartıolmadı
garanti göremedim amazondan almıştım hiçanakart garantisi devam ediyorsa garantiye etmiyorsa tamirciye baktır anakartı
Parçaları tak çıkar yap. Ram, ssd gibi. Sata ssd varsa ssd kablosundan da yapıyor bazen.garanti göremedim amazondan almıştım hiç
tanıdığımda tamirci yok etrafta
Genelde 2 yıl garanti olur hatta türkiyede 2 yıl garanti zorunluluğu varmış sanırım, amazon linki varsa gönderebilir misin. Fatura ile beraber üretici firma servisine gönderirsen bakacaklardır muhtemelengaranti göremedim amazondan almıştım hiç
tanıdığımda tamirci yok etrafta
https://amzn.eu/d/e8Xe6bD burdan almıştım garanti vs göremedim yardımdan baktımGenelde 2 yıl garanti olur hatta türkiyede 2 yıl garanti zorunluluğu varmış sanırım, amazon linki varsa gönderebilir misin. Fatura ile beraber üretici firma servisine gönderirsen
2 yıl garantis mevcut fatura ile asrock servisine gönderebilirsin veya amazon desteğine yazarsan konu ile ilgili yönlendirme yapabilirler asrock ve amazon tarafında süreç nasıl işler veya nasıl servis başvurusu yapılır bilmiyorum detayınıhttps://amzn.eu/d/e8Xe6bD burdan almıştım garanti vs göremedim yardımdan baktım
ürünü satan mağazaya soracağım mesai dışındalarmış2 yıl garantis mevcut fatura ile asrock servisine gönderebilirsin veya amazon desteğine yazarsan konu ile ilgili yönlendirme yapabilirler asrock ve amazon tarafında süreç nasıl işler veya nasıl servis başvurusu yapılır bilmiyorum detayını
ekran kartsızda aynı hatayı alıyorumpsudan gelen cpuya takılan 8 pinle ekran kartınınkini karıstırma ihtimalin kaç hocam
faturası nerde bilmiyorum ama e fatura vs varsa olur mu acaba2 yıl garantis mevcut fatura ile asrock servisine gönderebilirsin veya amazon desteğine yazarsan konu ile ilgili yönlendirme yapabilirler asrock ve amazon tarafında süreç nasıl işler veya nasıl servis başvurusu yapılır bilmiyorum detayını
Olur çıktısını kargoya vereceğin zaman çıktısını kutunun içine koyabilirsin veya daha sonradan mail ile de kabul edebiliyorlarfaturası nerde bilmiyorum ama e fatura vs varsa olur mu acaba
haftasonu kapalıymış bidahaki hafta deneyeceğimOlur çıktısını kargoya vereceğin zaman çıktısını kutunun içine koyabilirsin veya daha sonradan mail ile de kabul edebiliyorlar
Tamamdır hocam onlar garanti ile ilgili yönlendirme yaparlarhaftasonu kapalıymış bidahaki hafta deneyeceğim