POWER TUŞUNA BASINCA AÇILMIYOR

garanti göremedim amazondan almıştım hiç
tanıdığımda tamirci yok etrafta
Parçaları tak çıkar yap. Ram, ssd gibi. Sata ssd varsa ssd kablosundan da yapıyor bazen.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca ram soketlerini de deneyebilirsin tek tek. Sata ssd veya hdd varsa bağlı oldukları soketleri değiştir kablosunu değiştir tam girip girmediğini kontrol et

garanti göremedim amazondan almıştım hiç
tanıdığımda tamirci yok etrafta
Genelde 2 yıl garanti olur hatta türkiyede 2 yıl garanti zorunluluğu varmış sanırım, amazon linki varsa gönderebilir misin. Fatura ile beraber üretici firma servisine gönderirsen bakacaklardır muhtemelen

https://amzn.eu/d/e8Xe6bD burdan almıştım garanti vs göremedim yardımdan baktım
2 yıl garantis mevcut fatura ile asrock servisine gönderebilirsin veya amazon desteğine yazarsan konu ile ilgili yönlendirme yapabilirler asrock ve amazon tarafında süreç nasıl işler veya nasıl servis başvurusu yapılır bilmiyorum detayını

psudan gelen cpuya takılan 8 pinle ekran kartınınkini karıstırma ihtimalin kaç hocam

2 yıl garantis mevcut fatura ile asrock servisine gönderebilirsin veya amazon desteğine yazarsan konu ile ilgili yönlendirme yapabilirler asrock ve amazon tarafında süreç nasıl işler veya nasıl servis başvurusu yapılır bilmiyorum detayını
ürünü satan mağazaya soracağım mesai dışındalarmış

psudan gelen cpuya takılan 8 pinle ekran kartınınkini karıstırma ihtimalin kaç hocam
ekran kartsızda aynı hatayı alıyorum

faturası nerde bilmiyorum ama e fatura vs varsa olur mu acaba

kutusunu 1 hafta önce atmıştım işe yaramaz diye

faturası nerde bilmiyorum ama e fatura vs varsa olur mu acaba
Olur çıktısını kargoya vereceğin zaman çıktısını kutunun içine koyabilirsin veya daha sonradan mail ile de kabul edebiliyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,264
Üyeler
183,406
Son üye
furkNtt
Geri