G Gri Caner 80+ Titanium Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 30,736 En İyi Cevap 7 10 Ekim 2021 #14 HoYeon Jung yazmış: İroni yaptım hocam ya, hani ergenler Redbull içip sarhoş kafalarına giriyorlar ya hahaha Devamı için tıklayın... O kısmı anladım ama Berke ismi de mi rastgele onu sordum.
HoYeon Jung yazmış: İroni yaptım hocam ya, hani ergenler Redbull içip sarhoş kafalarına giriyorlar ya hahaha Devamı için tıklayın... O kısmı anladım ama Berke ismi de mi rastgele onu sordum.
H HoYeon Jung 80+ Gold Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 5,544 10 Ekim 2021 #15 Alexa yazmış: O kısmı anladım ama Berke ismi de mi rastgele onu sordum. Devamı için tıklayın... Hee evet genelde kızların düştükleri isimler berk, berke falan oluyor o yüzden dedim.
Alexa yazmış: O kısmı anladım ama Berke ismi de mi rastgele onu sordum. Devamı için tıklayın... Hee evet genelde kızların düştükleri isimler berk, berke falan oluyor o yüzden dedim.
G Gri Caner 80+ Titanium Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 30,736 En İyi Cevap 7 10 Ekim 2021 #16 HoYeon Jung yazmış: Hee evet genelde kızların düştükleri isimler berk, berke falan oluyor o yüzden dedim. Devamı için tıklayın... Bizim okulda da o alkol triplerine giriyorlardı. Ortaokul. Soda bildiğin Beypazarı sodayı gazeteye sarmışlardı.
HoYeon Jung yazmış: Hee evet genelde kızların düştükleri isimler berk, berke falan oluyor o yüzden dedim. Devamı için tıklayın... Bizim okulda da o alkol triplerine giriyorlardı. Ortaokul. Soda bildiğin Beypazarı sodayı gazeteye sarmışlardı.