Fiyatı biraz tuzlu gelebilir ama kendimden biliyorum, sizi uzun süre sorunsuz götürecektir kendisi. Çok kaliteli ve sorunsuz bir alet. Bir kere alın, bunu alın zaten bir daha almanıza gerek kalmaz çook uzun bir süre.5000 mah telefonum var 10000lik powerbank almayı düşünüyorum varsa bildiğiniz uygun fiyarlı iyi bir markanın powebanki f/p bir şey yazarsanız sevinirim
Reis sağ ol ama hem 20000 mah hem bayağı tuzlu yani sanırım bu fiyata çıkmam imkansızFiyatı biraz tuzlu gelebilir ama kendimden biliyorum, sizi uzun süre sorunsuz götürecektir kendisi. Çok kaliteli ve sorunsuz bir alet. Bir kere alın, bunu alın zaten bir daha almanıza gerek kalmaz çook uzun bir süre.
Xiaomi Mi 20000 mAh 2 Usb Çıkışllı Pro Type-C 3.Nesil Powerbank Fiyatı - Trendyol
Xiaomi Mi 20000 mAh Pro Type-C Powerbank 3. NESİL SON VERSİYON yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Var mı başka bir önerinFiyatı biraz tuzlu gelebilir ama kendimden biliyorum, sizi uzun süre sorunsuz götürecektir kendisi. Çok kaliteli ve sorunsuz bir alet. Bir kere alın, bunu alın zaten bir daha almanıza gerek kalmaz çook uzun bir süre.
Xiaomi Mi 20000 mAh 2 Usb Çıkışllı Pro Type-C 3.Nesil Powerbank Fiyatı - Trendyol
Xiaomi Mi 20000 mAh Pro Type-C Powerbank 3. NESİL SON VERSİYON yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Şu anlık yok. Ben kullandığım için önermiştim onu.Reis sağ ol ama hem 20000 mah hem bayağı tuzlu yani sanırım bu fiyata çıkmam imkansız
Mesaj otomatik birleştirildi:
Var mı başka bir önerin