Neler Yeni

Yardım Powerbank önerisi lazım

Fatih28

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Fatih
5000 mah telefonum var 10000lik powerbank almayı düşünüyorum varsa bildiğiniz uygun fiyarlı iyi bir markanın powebanki f/p bir şey yazarsanız sevinirim

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
5000 mah telefonum var 10000lik powerbank almayı düşünüyorum varsa bildiğiniz uygun fiyarlı iyi bir markanın powebanki f/p bir şey yazarsanız sevinirim
Fiyatı biraz tuzlu gelebilir ama kendimden biliyorum, sizi uzun süre sorunsuz götürecektir kendisi. Çok kaliteli ve sorunsuz bir alet. Bir kere alın, bunu alın zaten bir daha almanıza gerek kalmaz çook uzun bir süre.

Fatih28

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Fatih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fiyatı biraz tuzlu gelebilir ama kendimden biliyorum, sizi uzun süre sorunsuz götürecektir kendisi. Çok kaliteli ve sorunsuz bir alet. Bir kere alın, bunu alın zaten bir daha almanıza gerek kalmaz çook uzun bir süre.

Reis sağ ol ama hem 20000 mah hem bayağı tuzlu yani sanırım bu fiyata çıkmam imkansız
Mesaj otomatik birleştirildi:

Var mı başka bir önerin

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Reis sağ ol ama hem 20000 mah hem bayağı tuzlu yani sanırım bu fiyata çıkmam imkansız
Mesaj otomatik birleştirildi:

Var mı başka bir önerin
Şu anlık yok. Ben kullandığım için önermiştim onu.

Top Bottom