Neler Yeni

Powerboost psu hakkında

Def2easy59

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Emir yiğit galata
Hocam patlar matlar Allah'ına kavuşursun diyenlere bakma, abartıyorlar. İşin aslı benim yazdıklarım o yüzden önermiyoruz, PSU sistemin kalbidir. Bir sıkıntı olsa tüm parçalar gidebilir.
Doğru söylüyorsunuz herkes önerilenden gitmiş ama bir deli kuyuya taş atınca hepside peşinden gitmiş :D

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Corsairin vs serisindede vardı sorun ama sırf marka bilindik diye herkes önerdi önyargı diyorum yapmayın
Allah aşkına söylesene bana Corsair'in VS serisinde ne sorun vardı? 2018'de çıkan VS550'nin ilk partında CoilWhine sesi sorunu vardı sadece (ki bu PSU'nun kaliteli olduğu gerçeğini değiştirmiyor) sorun anlaşıldığında da hemen düzeltildi zaten.

firatbey

80+ Silver
Sizin kullanmadığınız ürün hakkında eleştiri yapmanız yalan oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Corsairin vs serisindede vardı sorun ama sırf marka bilindik diye herkes önerdi önyargı diyorum yapmayın

Hocam ön yargıyla çok farklı söylediğimiz şeyler ama sen bilirsin :)

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Doğru söylüyorsunuz herkes önerilenden gitmiş ama bir deli kuyuya taş atınca hepside peşinden gitmiş :D
🐑 Psikolojisi, aslında ben başlattım bile denebilir. Forum hemen hemen ilk açıldığı zamanlarda şakasına alayım mı diyen birine alma bundan farkı yok diyip C4 resmi atmıştım. Ondan sonra baktım herkes öyle demeye başladı. :D

Def2easy59

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Emir yiğit galata
Allah aşkına söylesene bana Corsair'in VS serisinde ne sorun vardı? 2018'de çıkan VS550'nin ilk partında CoilWhine sesi sorunu vardı sadece (ki bu PSU'nun kaliteli olduğu gerçeğini değiştirmiyor) sorun anlaşıldığında da hemen düzeltildi zaten.
Powerboostdada yok? Kullanmadıysanız lütfen yorum yapmayınız kulaktan dolma bilgi olduğuna inanıyorum

Hocam ön yargıyla çok farklı söylediğimiz şeyler ama sen bilirsin :)
Patlamıyor onu söylüyorum sağlıklı psu yorumlara baksan bi anlarsın zaten nasıl hemen kötülüyolar :)

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
🐑 Psikolojisi, aslında ben başlattım bile denebilir. Forum hemen hemen ilk açıldığı zamanlarda şakasına alayım mı diyen birine alma bundan farkı yok diyip C4 resmi atmıştım. Ondan sonra baktım herkes öyle demeye başladı. :D
Artık o patlama muhabbetleri kalmadı zaten ama sistemi yakabilir. Bütün bileşenlerin çöp olmasını kimse istemez. Şahsen sistemimi böyle bir PSU'ya ASLA emanet etmezdim.

Def2easy59

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Emir yiğit galata
Sürü psikolojisi :)

firatbey

80+ Silver
Powerboostdada yok? Kullanmadıysanız lütfen yorum yapmayınız kulaktan dolma bilgi olduğuna inanıyorum

Patlamıyor onu söylüyorum sağlıklı PSU yorumlara baksan bi anlarsın zaten nasıl hemen kötülüyolar :)

Bak ben ilk mesajımda da dedim sende patlamaması 10-15 kişide patladığı gerçeğini değiştirmiyor.

Def2easy59

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Emir yiğit galata
Artık o patlama muhabbetleri kalmadı zaten ama sistemi yakabilir. Bütün bileşenlerin çöp olmasını kimse istemez. Şahsen sistemimi böyle bir PSU'ya ASLA emanet etmezdim.
Ön yargılısın sen kullanmadın veya yanarken videosunuda izlemedin

Bak ben ilk mesajımda da dedim sende patlamaması 10-15 kişide patladığı gerçeğini değiştirmiyor.
Ben göremiyorum nerde patlamış veya her denen doğrumu şimdi biri corsairin psuları kötü dese inanıcakmısınız

firatbey

80+ Silver
Ön yargılısın sen kullanmadın veya yanarken videosunuda izlemedin

Ben göremiyorum nerde patlamış veya her denen doğrumu şimdi biri corsairin psuları kötü dese inanıcakmısınız

İnanmayacağız çünkü şuana kadar kaç kişinin Corsair'den şikayet ettiğini duydun ?

Def2easy59

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Emir yiğit galata
İnanmayacağız çünkü şuana kadar kaç kişinin Corsair'den şikayet ettiğini duydun ?
Bak güzel kardeşim ben kıyaslamıyorum anlamamakta ısrar ediyorsun benim açtığım konu sadece önyargının gereksiz olduğu ama siz halen "fanboyluk" yapıp marka kötülüyorsunuz tıpkı intel fanboyları gibi bir fark göremiyorum

Top Bottom