Neler Yeni

Yardım Powercolor 7900gre fighter coil whine

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Muhammed
ekran kartını alalı 3 ay oldu sistemi yeni dizdim normalde coil whine sesi umrumda olmaz zaten sesi kasadan cok cok az gelior fakat kulaklıga cok fazla cw sesi gelior garantiye göndersem umursamazlar sanırım sizce ne yapmalıyım ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Emirhan Official
ekran kartını alalı 3 ay oldu sistemi yeni dizdim normalde coil whine sesi umrumda olmaz zaten sesi kasadan cok cok az gelior fakat kulaklıga cok fazla cw sesi gelior garantiye göndersem umursamazlar sanırım sizce ne yapmalıyım ?
kablosuz kulaklık kullan

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,167
İsim
Furkan Görür

Spect

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Arda
Performans kaybı olmuyorsa geri gönderiyorlar. Bende de 7900gre hellhoundda cw var cw siz kart bulmak bu dönemlerde zaten.

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Muhammed
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Performans kaybı olmuyorsa geri gönderiyorlar. Bende de 7900gre hellhoundda cw var cw siz kart bulmak bu dönemlerde zaten.
hocam sen pubgde kac fps aluyosun ben 240 fps 1400x900 ekran full ayarlarda öleydi sanırım

Aykut D.

80+ Gold
Kablosuz kulaklığa olan cw çözümü zor(bilemiyorum). Fakat USB olan kulaklığı anakartin arka portuna kablolu jakli kulaklığı anakartin direkt arka ses çıkışlarına bağlamak en doğrusu . (Kasanin ön USB ve jakina ses işi cihazlar takılmamalı.)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kablosuz kulaklık dongle ile çalışıyorsa dongle'da arka USB ye takılmalı ve USB WiFi kullaniyorsan kulaklık dongle ile aynı bitişik usbleri kullanmamali .
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu sorun %40 güç kaynağı %60 anakart izalasyon yetersizligi ile ilişkili .

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,376
Üyeler
161,847
Son üye
neronidas
Top Bottom