ekran kartını alalı 3 ay oldu sistemi yeni dizdim normalde coil whine sesi umrumda olmaz zaten sesi kasadan cok cok az gelior fakat kulaklıga cok fazla cw sesi gelior garantiye göndersem umursamazlar sanırım sizce ne yapmalıyım ?
ekran kartını alalı 3 ay oldu sistemi yeni dizdim normalde coil whine sesi umrumda olmaz zaten sesi kasadan cok cok az gelior fakat kulaklıga cok fazla cw sesi gelior garantiye göndersem umursamazlar sanırım sizce ne yapmalıyım ?
Kablosuz kulaklığa olan cw çözümü zor(bilemiyorum). Fakat USB olan kulaklığı anakartin arka portuna kablolu jakli kulaklığı anakartin direkt arka ses çıkışlarına bağlamak en doğrusu . (Kasanin ön USB ve jakina ses işi cihazlar takılmamalı.)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kablosuz kulaklık dongle ile çalışıyorsa dongle'da arka USB ye takılmalı ve USB WiFi kullaniyorsan kulaklık dongle ile aynı bitişik usbleri kullanmamali .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu sorun %40 güç kaynağı %60 anakart izalasyon yetersizligi ile ilişkili .