❌İndirim Bitti! Powercolor Red Devil RX 6700 XT -8899₺

sa9a

80+
Reaksiyon skoru
229
Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: sa9a
En beğendiğim model bu, fiyatıda çok iyi.

Cashback umrunuz da olmasın mükemmel kart, Amazondan alın.
RX 6700XT 12GB Powercolor Red Devil OC, AXRX 6700XT 12GBD6-3DHE/OC https://www.amazon.com.tr/dp/B08Y934HZQ
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok küçük mininal bir cw ihtimali her zaman vardır biliyorsunuz garaj onljne güvenilirdir itopya gibi iade sürecini uzatmıyor evet burda marka kötülemiyorum olanı söylüyorum kargodan bile almadığım direk red verdiğim ürünün iadesi 10 gündür yatmadı.
Not: Yatırım tavsiyesi değildir.

Offfd

:((((
İmkan varsa iade çekip buna geçebilirsiniz sorunlar devam ediyorsa.

N11 yerine Amazon'dan alın güzel fiyat

Fiyatı çok iyi değil bence 6750xt 9 a satıldı --- asus dual oc geri odemeyle 7.200 e bence fiyat bekleyin arkadaşlar

En iyi 2-3 modelden biri. Fiyat mükemmel. Asus dual ile kıyaslanamaz bile. Rog strix rakibi.
kıyaslanamaz demek yanlış değil mi aynı fiyata 6750xt mevcutken --- ayrıyetten 1.5 k fiyat farkıyla dual oc döver .d

Cashback umrunuz da olmasın mükemmel kart, Amazondan alın.
RX 6700XT 12GB Powercolor Red Devil OC, AXRX 6700XT 12GBD6-3DHE/OC https://www.amazon.com.tr/dp/B08Y934HZQ

Çok küçük mininal bir cw ihtimali her zaman vardır biliyorsunuz garaj onljne güvenilirdir itopya gibi iade sürecini uzatmıyor evet burda marka kötülemiyorum olanı söylüyorum kargodan bile almadığım direk red verdiğim ürünün iadesi 10 gündür yatmadı.
Not: Yatırım tavsiyesi değildir.

İmkan varsa iade çekip buna geçebilirsiniz sorunlar devam ediyorsa.
Öyle yapacağım

Piyasanın en iyi modeli. Güzel fiyat.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,495
Üyeler
184,940
Son üye
talikoyuriko
Geri