❌İndirim Bitti! Powercolor Red Devil RX 6700 XT -8899₺

cw var mı hocam bir de kasa modeliniz nedir
CW çok nadir bazı loading ekranlarında yapıyordu ama eski kartlarıma göre neredeyse duyulmuyor. Oyunlarda ya da stres testlerinde hiç duymadım. Kasa modeli de Msi Mag Forge 100r. CW işi çok şans işi artık. Neredeyse çoğunluk kartta çıkmaya başladı.

CW çok nadir bazı loading ekranlarında yapıyordu ama eski kartlarıma göre neredeyse duyulmuyor. Oyunlarda ya da stres testlerinde hiç duymadım. Kasa modeli de Msi Mag Forge 100r. CW işi çok şans işi artık. Neredeyse çoğunluk kartta çıkmaya başladı.
tavsiye eder misin hocam asus dual alacaktım aslında ama görünürde inidirmli yok cw de çok var diyor alan arkadaşlar red devil 1100 lira fazla vermeyi hak ediyor mu

tavsiye eder misin hocam asus dual alacaktım aslında ama görünürde inidirmli yok cw de çok var diyor alan arkadaşlar red devil 1100 lira fazla vermeyi hak ediyor mu
CW çıkarmı bilmiyorum ama Red Devil Amd tarafında en iyi modellerin başında gelir. Asus Dual modelinden kesinlikle daha sessiz çalışıyor. Aradaki fark sizi zorlamazsa alınabilir. Görünüşü, ışıklandırması falan çok iyi. Ayrıca silikon kalitesi de çok iyi. UV yapıp üzerine oc yapıyorum. Güç kullanımı ve sıcaklık daha da düşerken fps değerlerim artıyor. Wattman da hiç yemedim. Bundan önceki kartlarımın hepsinde CW çıktığı için ben artık pek umursamıyorum ama aralarında en az ses yapan bu karttı. Kulaklık olmadan dahi duymuyorum neredeysen zaten dediğim gibi bazı loading ekranlarında yapıyordu.

Ek olarak eklemek isterim inceleme yorumun da 60 üstüne çıkmadığını söyleyen biri ve şu inceleme de de 60 da full yük altında gezdiğini görüyorum. 1100 rpm 60 derece
hocam 1100 rpm 60 derece nasıl bir değer anlamiyorum da fan hizi veya soğutma konusunda bi açıklık getirir misin benim de tercihim powercolor red devil 6700xt oburleriyle baya fiyat farki var çünkü

4,5 a var hocam şuan kimden aldın sen öyle aman aman
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yaklaşmayalım söyle 9k ya 6900xt bulunuyor zaten araştırma ile
4.5 a 6700xt nerde var bende bakiniyorum almak icin

birader niye hortlatıyonuz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,569
Üyeler
184,945