Neler Yeni

PowerColor rx 6750 xt Red Devil Kafamı Karıştırıyor

babacanN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Burakhan Duman
Öncelikle Herkese İyi forumlar
Sahibinden üzerinden toplama PC almaya karar verdim fakat ilan açıklamasında konu başlığında belirttiğim gibi rx 6750 xt 12gb olduğu söyleniyor fakat dxdiag da gözüken 8 gb görüntü 12 gb vram olduğu gözüküyor bildiğim kadarıyla görüntü belleği 12 gb olması gerekmiyor mu ?
Bilenler yardımcı olursa sevinirim
IMG_2359.jpeg
IMG_2357.jpeg

SeymenGNL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Seymen Gönül
sıkıntı yok knk olması gerektiği gibi

Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Hüseyin Mert Görgel
Sahibinden üzerinden toplama PC almaya karar verdim fakat ilan açıklamasında konu başlığında belirttiğim gibi rx 6750 xt 12gb olduğu söyleniyor fakat dxdiag da gözüken 8 gb görüntü 12 gb vram olduğu gözüküyor bildiğim kadarıyla görüntü belleği 12 gb olması gerekmiyor mu ?
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
hocam ekran kartına bir destek aparatı lazım bence eğer böyle giderse anakarta bile zarar verebilir.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,197
İsim
Diyarhan
Ekran kartı Ankara tepelerine dönmüş. Şuna destek şart. 12gb vram e sahip sorun yok.

Sellier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
869
İsim
Deniz
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Hocam zaten görüntü belleği (Video- RAM) 12 gb gözüküyor problem nedir anlamadım.

Top Bottom