Fiyat nedirArkadaşlar kısa bir zaman önce böyle bi sistem aldım dar boğaz yaparım bu konularla ilgili bir bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim
Umarım Windows ücretsiz falandır. Kral Windowsa para verme hadi verdin 10 bin neArkadaşlar kısa bir zaman önce böyle bi sistem aldım dar boğaz yaparım bu konularla ilgili bir bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim
Arkadaşlar kısa bir zaman önce böyle bi sistem aldım dar boğaz yaparım bu konularla ilgili bir bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim
45 binFiyat nedir
Dediğim gibi pek bilgim yok bu konularda sence sistem nasılUmarım Windows ücretsiz falandır. Kral Windowsa para verme hadi verdin 10 bin ne
45 bin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dediğim gibi pek bilgim yok bu konularda sence sistem nasıl
10 bini nerde gördünUmarım Windows ücretsiz falandır. Kral Windowsa para verme hadi verdin 10 bin ne
asus dual ın bu serisinde coil whine sorunu var kronik![]()
PC HOCASI-GG12 / AMD Ryzen 5 7600 MPK / ASUS Dual Radeon RX 7800 XT OC 16GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
PC HOCASI-GG12 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış bir sistem tavsiyesidir. ASUS AMD Radeon RX 7800 XT OC 16GB ekran kartı ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
Dar boğaz falan yapmaz gayet başarılı sistem.
Ram tek sanırım. 2 tane olması daha iyi olacaktır. Bir de işlemci soğutucu performansını bilmiyorum. Test edebilirsin. Eğer olur da işlemcin çok ısınırsa yeni soğutucu alman gerekebilir. Link atayım aklında bulunsun
sizce bu sistemde uygun olmayan parça varmıRahatsız edecek seviyede darboğaz yapmaz. 38k, parça kalitesine göre de 40k civarında bu bileşenleri tercih etmek daha iyi olur.
1080p de hikayeli oyunlarda rahatsız etmeyecek düzeyde darboğaz yapar.Arkadaşlar kısa bir zaman önce böyle bi sistem aldım dar boğaz yaparım bu konularla ilgili bir bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim
Windows çıkartılabilir. RAM'ler oluyorsa 6000 MT/s CL 30 seçilebilir. SSD, alternatif modellere göre değişebilir, kasa da aynı şekilde. Anakart da fiyatlar uygunsa B serisi yapılabilir.sizce bu sistemde uygun olmayan parça varmı
Darboğaz yapmayacak sistem önerir misiniz? peki rica etsem1080p de hikayeli oyunlarda rahatsız etmeyecek düzeyde darboğaz yapar.
online oyunlarda darboğaz yersin
Darboğaz yapmayacak sistem önerir misiniz? peki rica etsem1080p de hikayeli oyunlarda rahatsız etmeyecek düzeyde darboğaz yapar.
online oyunlarda darboğaz yersin