Merhaba arkadaşlar sporda 2. Ayım bitmek üzere geçen hafta powerlifting'e geçmiştim programım aşşağıdaki gibidir.
Pazartesi:
• Bench Press 5x5(Son sette kaldırabildiğim max ağırlığı kaldırıyorum onun dışında kaldırabildiğim max ağırlığın bir aşşağısında kaldırıyorum.)
• İncline Dumbell Press 3x5(Kaldırabildiğim max ağırlıkla giriyorum.)
• Romanian Deadlift 1x3-4 Aynı şekilde Deadliftte'de kaldırabildiğim max ağırlığı seçip onunla doğru bir formda kaldırıyorum.(her iki haftada bir üzerine ağırlık koyup ilerlemeye çalışacağım.)
Çarşamba:
• Barbell Squat 5x5
• Front Squat 5x5
• Lying Leg Curl 3x5
Cuma:
• Bench Press 5x5
• Dar Tutuş Bench Press 5x5
• İncline Dumbell Press 3x5
• Sumo Deadlift 1x3-4
Yani bunu internetten araştırarak çıkardım birazda kendim ekledim sizce bu şekilde ilerleme olur mu önerilenize açığım teşekkürler.
Yardımlarınızı bekliyorum...
Pazartesi:
• Bench Press 5x5(Son sette kaldırabildiğim max ağırlığı kaldırıyorum onun dışında kaldırabildiğim max ağırlığın bir aşşağısında kaldırıyorum.)
• İncline Dumbell Press 3x5(Kaldırabildiğim max ağırlıkla giriyorum.)
• Romanian Deadlift 1x3-4 Aynı şekilde Deadliftte'de kaldırabildiğim max ağırlığı seçip onunla doğru bir formda kaldırıyorum.(her iki haftada bir üzerine ağırlık koyup ilerlemeye çalışacağım.)
Çarşamba:
• Barbell Squat 5x5
• Front Squat 5x5
• Lying Leg Curl 3x5
Cuma:
• Bench Press 5x5
• Dar Tutuş Bench Press 5x5
• İncline Dumbell Press 3x5
• Sumo Deadlift 1x3-4
Yani bunu internetten araştırarak çıkardım birazda kendim ekledim sizce bu şekilde ilerleme olur mu önerilenize açığım teşekkürler.
Yardımlarınızı bekliyorum...