PreDünyam Güvenilir Mi?

Revntron

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
663
PreDünyam üzerinden oyun almak istiyorum ama hesap şeklinde veriyorlar bu verdikleri hesaplar güvenilir mi çokça alışveriş yapmış olan var mı birde steam hesabı şeklinde verdikleri oyunları kendi ana hesabımıza hediye olarak gönderebiliyor muyuz?

Ben minecraft premiumu ve steam gold key almıştım mc hesapları 2-3 günde bir patlıyor key çalıştı steam hesabım ile orda kayıtlıyım şuan sorun çıkmadı yüksek fiyatlı bir şey alıcaksan bilemem dikkat etmekte fayda var.

Ben minecraft premiumu ve steam gold key almıştım mc hesapları 2-3 günde bir patlıyor key çalıştı steam hesabım ile orda kayıtlıyım şuan sorun çıkmadı yüksek fiyatlı bir şey alıcaksan bilemem dikkat etmekte fayda var.
DurmaPlay güvenilir mi peki cd key şeklinde veriyorlarmış oyunları

DurmaPlay güvenilir mi peki cd key şeklinde veriyorlarmış oyunları
eğer oyunları cd key olarak alıcaksan site tarafından gamesatış güvenilirdir zaten benim dikkat et dedigim normal satıcılar tarafından satılan ürünlerde dedigin site hakkında hiç bir fikrim yok
Post automatically merged:

eğer oyunları cd key olarak alıcaksan site tarafından gamesatış güvenilirdir zaten benim dikkat et dedigim normal satıcılar tarafından satılan ürünlerde dedigin site hakkında hiç bir fikrim yok
fakat predünyamda artık başkaları bir şey satamıyor gamesatış sitesini öneririm 1 yıldır al sat yapıyorum

Post automatically merged:

fakat predünyamda artık başkaları bir şey satamıyor gamesatış sitesini öneririm 1 yıldır al sat yapıyorum
Teşekkürler pc toplamayı geçtik artık oyunlarda çok pahallı ya 500 TL nedir 2 tane ram alınır o paraya

Geri