600 falanAlıntıyı görüntülecok küçükken aldığım ve çok kullanmadığım lisanslı Premier lig 2017/2018 top, tahmini fiyatı nedir yardımcı olabilecek varmı?
Not: 1-2 kere oynandı, sıyrık, şişkinlik, açılma, hasar yoktur
senceTL mi dolar mı
çok paragöz hale gelmişiz...Olm normal Premier lig topları bile 100 dolardan başlıyor :d ayrıca bu top satışta yok şuan abartma bence
puahahahaha ne boş yaptın ha, güleceğim yoktu burda yardımcı olmaya çalışıyoruzParagöz ile ne alakası var la kıskançlık krizine mi girdin
Stoğu yok bunun.Nike SC3148-100 Nike PL Strike Futbol Topu | Enderspor.com
Nike SC3148-100 Nike PL Strike Futbol Topu en uygun fiyatlar EnderSpor.com'da!www.enderspor.comMesaj otomatik birleştirildi:
hiçbiryerde stok yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
puahahahaha ne boş yaptın ha, güleceğim yoktu burda yardımcı olmaya çalışıyoruz
Bana normal Premier top atıyorsun ki sen, ben diyorum ki 2017/2018 orijinal top stok da yok zaten o yüzden soruyorum fiyatınıNike SC3148-100 Nike PL Strike Futbol Topu | Enderspor.com
Nike SC3148-100 Nike PL Strike Futbol Topu en uygun fiyatlar EnderSpor.com'da!www.enderspor.comMesaj otomatik birleştirildi:
hiçbiryerde stok yok
Ee fiyatı ne olur tahminiStoğu yok bunun.
https://www.n11.com/urun/nike-sc297...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel şu toplar bil ebu paraları ediyor sence o top 600 mü eder ? elimde orjinal euro 2020 match ball da var bu linktekli de avr arada dağlar kadar fark var.Nike SC3148-100 Nike PL Strike Futbol Topu | Enderspor.com
hiçbiryerde stok yok
Yardımcı olmak değil bu PAKSKWKDKSK soru soruyoruz 600 TL Dion ** 600 TL ye 2 öğün yemek zor çıkar dalga gecion resmenNike SC3148-100 Nike PL Strike Futbol Topu | Enderspor.com
hiçbiryerde stok yok
Emin değilim fakat benzerleri 1400 TL gibi fiyatlarda 100 dolar falan derken çok uçtun sen yurt dışında fiyat bulabiliyorsan at ona göre göz atayım.Bana normal Premier top atıyorsun ki sen, ben diyorum ki 2017/2018 orijinal top stok da yok zaten o yüzden soruyorum fiyatını
Ee fiyatı ne olur tahmini