Neler Yeni

Premier Pro da iş var mı?

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut
Merhaba freelance olarak profesyonel video edit hizmeti sunmak isiyorum, udemy de ki kampnaydan faydalanıp 200tllik kursu 37tl ye alacağım sizce kasmaya değer mi? iş var mıdır? veya ajansa girsem çok işime yarar mı? profesyonel arkadaşlar bilgilendirirse çok iyi olur.

BeKo'O

80+ Silver

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,876
İsim
Can BOZKURT
Merhaba freelance olarak profesyonel video edit hizmeti sunmak isiyorum, udemy de ki kampnaydan faydalanıp 200tllik kursu 37tl ye alacağım sizce kasmaya değer mi? iş var mıdır? veya ajansa girsem çok işime yarar mı? profesyonel arkadaşlar bilgilendirirse çok iyi olur.
İş bulacağın yere göre değişir. Gidip de bir Hızlı ve Öfkeli Dizisi kurgucusu olursan kırarsın parayı evet ama öyle önü çok açık değil açıkcası.

LaMorte

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Monitör, kamera, TV
Aslında işine yarar ama tek başına kullanıyorsan DaVinci Resolve çok daha iyi. Özellikle renk olarak.

Premiere Pro yanına After Effect de öğrenirsen Premiere.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
İş var sanalda her şeyde.
Ama senine beraber milyonlarca insan var aynı işi yapacak.
Öyle bir şey sunucaksın ki fiyatına oranla güzel iş çıkarıcaksın bak dikkat et parasına oranla.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
profesyonel direk şak denince olmuyor kursu bitirdim oldum diye bir olay da yok
freelance grafik tasarım ile uğraştığım için biliyorum zaten :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

İş bulacağın yere göre değişir. Gidip de bir Hızlı ve Öfkeli Dizisi kurgucusu olursan kırarsın parayı evet ama öyle önü çok açık değil açıkcası.
hobi olarak yaparım bende cv de yazsın hesabı :D

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,876
İsim
Can BOZKURT
freelance grafik tasarım ile uğraştığım için biliyorum zaten :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

hobi olarak yaparım bende cv de yazsın hesabı :D
Ha evet o konuda iyi olur ben mesela lise sona gidiyorum sınıfımdaki bir çok kişi Premiere, Photoshop, Illustrator bilmiyorken ben hepsini biliyorum :D Bu beni muhtemelen 7-8 tık öne atıyor .d

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ha evet o konuda iyi olur ben mesela lise sona gidiyorum sınıfımdaki bir çok kişi Premiere, Photoshop, Illustrator bilmiyorken ben hepsini biliyorum :D Bu beni muhtemelen 7-8 tık öne atıyor .d
freelance çalışıyor musunuz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
furkan us
premiere pro veya after arayüzünü öğrenmek çok kolay önemli olan o kurguyu yapabilmek elindeki videolara göre klip çıkarabilmek onlarda malesef bi udemy kursundan öğrenilebilecek değil zamanla tecrübeyle oluyor ama yinede hiçbir bilgin yoksa alabilirsin ama dediğim gibi bunlar tecrübeyle oluyor

Top Bottom