Premiere mi Adobe mi + Kaldırırmı+ Sorum

AdomSegat

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,777
Evet arkadaşlar sorum başlıktaki gibi Adobe Premiere Pro da Frag,AMV,Sad edit yada lyrics yapılabilirmi
+ Sizce Hangi AE YADA PR kullanayım Premiere oluyorsa premiere kullanırım ama Olmassa AE olur ama hangisini Kullanıyım Sistem Düşük Yazarsanız mutlu Olurum TT(TikTok)' a ve İnstangram Editler Atacağım Yada vegas nasıl Olur başka program da önerebilirsiniz

Yanıtlarsanız Sevinirim Cidden
+ SİSTEM
4GB RAM
İNTEL İ3 5005u
Hd 5500

500HDD

Premiere'i kullanırken de AE'yi kullanırken de sıkıntı yaşarsınız. Ben R7 2700X ve 16 GB RAM ile birlikte bile kasa kasa kullanıyorum :D

Vegas Pro kullanabilirsiniz.

Ek olarak Premiere daha çok kurgu içindir, AE ise daha çok edit içindir. Ben AE ve Premiere'i aynı anda kullanıyorum. Premiere'den kurgulayıp, AE'den editliyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: java
Premiere'i kullanırken de AE'yi kullanırken de sıkıntı yaşarsınız. Ben R7 2700X ve 16 GB RAM ile birlikte bile kasa kasa kullanıyorum :D

Vegas Pro kullanabilirsiniz.

Ek olarak Premiere daha çok kurgu içindir, AE ise daha çok edit içindir. Ben AE ve Premiere'i aynı anda kullanıyorum. Premiere'den kurgulayıp, AE'den editliyorum.
hangi sürümü indiriyim bu hafta sonu edit yapıcam da

Ben Vegas Pro 14 kullanıyorum. İstediğinizi indirin, ufak tefek farklar harici çok fark yok diye biliyorum.

Ben Vegas Pro 14 kullanıyorum. İstediğinizi indirin, ufak tefek farklar harici çok fark yok diye biliyorum.
hangisi için sistemim yeter 12 mi 14 mü 15 16 ne indiriyim hangisinde kasmaz onu diyorum yada hangi vegası indiriryim hangi ae fln detaylı yazarsan mutlu olurum

14 indirebilirsiniz.

ha görmedim ama cs6 ,12 ve 14 öneren var

CS6 denenebilir ama yüksek ihtimalle kasacaktır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,427
Üyeler
186,334
Son üye
arena96
Geri