Öneri Premium mousepad önerisi

Matt Murdock

80+ Gold
Reaksiyon skoru
5,479
Yüksek sens oyuncusuyum 2400 edpi oynuyorum. Uzun zamandır Viper V3 PRO stock skatez ile Spirit of Aim - Speed kullanıyorum. Stocklar biraz aşınıp kontrol sağladığı için bir sıkıntı yoktu. Dot skatez takınca daha da hızlandığı için ayarlarım gitmiş gibi oldu. Şimdi ESPTiger Snow skatez alacağım ve ona göre de bir mousepad arıyorum.
Aklımda yine aslında Spirit of Aim var. Yine speed alasım var ama bence hızlı kirleniyor. 10 ay falan geçti sürtünme hissiyatı çok değişti.
ESPTiger premium duruyor ama bu kadar fazla vermek de gerekli mi bilmiyorum. Kendi kullandığınız üst seviye mousepadler için yorum yaparsanız güzel olur.
https://wraithesports.com/products/esptiger-qingsui-3-gaming-mousepad-large

Yüksek sens oyuncusuyum 2400 edpi oynuyorum. Uzun zamandır Viper V3 PRO stock skatez ile Spirit of Aim - Speed kullanıyorum. Stocklar biraz aşınıp kontrol sağladığı için bir sıkıntı yoktu. Dot skatez takınca daha da hızlandığı için ayarlarım gitmiş gibi oldu. Şimdi ESPTiger Snow skatez alacağım ve ona göre de bir mousepad arıyorum.
Aklımda yine aslında Spirit of Aim var. Yine speed alasım var ama bence hızlı kirleniyor. 10 ay falan geçti sürtünme hissiyatı çok değişti.
ESPTiger premium duruyor ama bu kadar fazla vermek de gerekli mi bilmiyorum. Kendi kullandığınız üst seviye mousepadler için yorum yaparsanız güzel olur.
https://wraithesports.com/products/esptiger-qingsui-3-gaming-mousepad-large
Lamzu energon pro al çok memnun kalıcaksın

iyzico + parolpara + indirim kodu Conlife gir keyfine bak kanka 1k indirimli alırsın
İyzico kullandım, parolapara da yüzümü tanımıyor kimlikteki foto eski olduğundan dolayı

iyzicoda yeni hesap açabilirsen süper olur aslında kral
Annemden açarım aslında. Seçenek olarak kalsın bakacağım buna sabah zaten yarın pazar kargo yok. Yakın kalitede var mı başka bildiğin

Ace serisi storm önerebilirim bende kullanıyorum onada baktın mı
Onu da gördüm de ne farklı olabilir Spirit of Aim'den diyerek çok araştırmadım 3 farklı seçeneği olunca üşendim açıkçası

Geri