POLAT ALEMDAR_
80+ Silver
Arkadaşlar lol etkinliğinde 2000puan karşılığında yasuo skini mi almak daha mantıklı 10 küre açmak mı?
master skini derken?Küre ac bence. Master skini güzel de yasuonunki iyi değil benim şahsi fikrim
Küre kanka prestij değilde normal skini daha güzel bana kalırsaArkadaşlar lol etkinliğinde 2000puan karşılığında yasuo skini mi almak daha mantıklı 10 küre açmak mı?
masteryi skini vardi sanki gölge dövmeli miydi neydiküre aldım içinden efsane itemler çıktı. Yasuoya da truth dragon skini çıktı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
zaten normalde her zaman küre alıyorum. Bu sefer ki etkinliğe yasuo güzel gözüktüğü için ve oynadığım için aklım karıştı. Yoksa her sezon 20 küre +3 tutçek çantası açıyorum. Aşırı kaarlı oluyor.
Ama küre daha karlımasteryi skini vardi sanki gölge dövmeli miydi neydi
küre aldım bir sürü şey çıkardım. Yasuoya Truth dragon mu dersin, zede galaksi katili mi dersin. Kardan adam yi mi dersin. True damage ekko vs vs. böyle 20 tane skin çıkardım.masteryi skini vardi sanki gölge dövmeli miydi neydi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama küre daha karlı
Worthküre aldım bir sürü şey çıkardım. Yasuoya Truth dragon mu dersin, zede galaksi katili mi dersin. Kardan adam yi mi dersin. True damage ekko vs vs. böyle 20 tane skin çıkardım.
her zaman küre alırım zaten, tereddütte kalmamın sebebi yasuoyu oynuyor olmamdı. O da daha güzel skin çıktı zaten. Neyse teşekkürler iyi günler.Worth