Neler Yeni

Prime B650M-R anakartta açılmama ve BIOS hatası

giray19

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ömer Selim
Bilgisayarımı açmak için 10-15 kere güç tuşuna basarak aç-kapa yapmam gerekiyor, çünkü ekran tam olarak gelmiyor. Önceden de bu sorun vardı, ancak son zamanlarda daha sık yaşanmaya başladı. Bilgisayarımdaki parçalara zarar verebileceğinden endişeleniyorum.

BIOS güncellerken ekran gelmedi ve birkaç saat beklememe rağmen durum değişmedi. Son çare olarak bilgisayarı kapatıp açtım ve sanırım yedek BIOS'a geçti. Şu anda yedek BIOS'un en eski sürümde olduğunu düşünüyorum. Sorunun nedenlerinden birinin bu eski BIOS sürümü olabileceğini tahmin ediyorum.

Monitörden de kaynaklanıyor olabilir, ancak başka bir monitörle test etme imkanım yok, çünkü elimdeki monitörlerin hepsi eski. Anakartım Prime B650M-R modelidir.

Şu an yedek BIOS'ta olup olmadığımı nasıl anlayabilirim? Ayrıca ana BIOS'a geçebilirsem tekrar BIOS güncellemesini denemek istiyorum.

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
611
İsim
Furkan Enes Kaplan

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
611
İsim
Furkan Enes Kaplan

giray19

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ömer Selim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bios sürümü ile ilgili sıkıntılar olabilir yeni bios sürümü ile bu hatalar çözülmüş olabilir
Bir önceki güncellemede ekran gelmediği güncellemeyi yapamadım, tekrar ekran gelmezse zaten yedek biosta olduğum için cihazın sıkıntıya gireceğini düşünüyorum.

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
611
İsim
Furkan Enes Kaplan
Bir önceki güncellemede ekran gelmediği güncellemeyi yapamadım, tekrar ekran gelmezse zaten yedek biosta olduğum için cihazın sıkıntıya gireceğini düşünüyorum.
bilmiyorum hocam yüklediğiniz sürümü bulun onu yüklemeyin yine aynı hataya düşmesin
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu attığım sürüm beta olmayan sürüm

Son düzenleme:

giray19

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ömer Selim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bilmiyorum hocam yüklediğiniz sürümü bulun onu yüklemeyin yine aynı hataya düşmesin
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu attığım sürüm beta olmayan sürüm
Hocam az önce biosa girip aç kapa yaptım ve yine ekran gelmedi yani biosu güncelleseydim anakart gitmişti sanırım büyük bir sıkıntı içerisindeyim. Yardimlarin için tesekkurler

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
611
İsim
Furkan Enes Kaplan
Hocam az önce biosa girip aç kapa yaptım ve yine ekran gelmedi yani biosu güncelleseydim anakart gitmişti sanırım büyük bir sıkıntı içerisindeyim. Yardimlarin için tesekkurler
rica ederim hocam en iyisi garantiye göndermek

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
611
İsim
Furkan Enes Kaplan
YAPTIM HOCAM VALLAHA YAPTIM FLASHBACK TEKNOLOJİSİ SAGOLSUN YAPTIM O KADAR SEVİNÇLİYİM Kİ SİZİNLE PAYLAŞIYORUM EYVALLAH HOCAAM
ÇOOK SEVİNDİM HOCAM GARANTİYE GİTMEDEN KURTULMUŞ NE GÜZEL GÜLE GÜLE KULLANINN :D

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
611
İsim
Furkan Enes Kaplan
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri