krafton'a giriyosun oradan amazon hesabını bağlıyorsun. yanına steam hesabını da bağlıyorsun oluyor canım.
bagladim ama olmadikrafton'a giriyosun oradan amazon hesabını bağlıyorsun. yanına steam hesabını da bağlıyorsun oluyor.
oradan ss atsanabagladim ama olmadi
oradan ss atsana
olması lazım bana da ilk gelmedi. sonra amazonu bağlayınca geldi.
Aynı rehberi ben de yapmıştım ama bu daha anlatıcıMerhabalar. Bugün sizlere Amazon Prime ile Steam için nasıl para kazanacağınızı göstereceğim.
Alıntıyı görüntüle
Amazon Prime ücretsiz denemeden Bunu alıyoruz. Ve PUBG yi indiriyoruz.
Sonra steam Pazarından
- AVIATOR CREATE
- DESPERADO CREATE
alıyoruz. Bunların fiyatı 10-20 Kuruş bişey zaten
Sonra PUBG ye giriyoruz. Ödül sandığını açıyoruz.
500 PUBG parası veriyor.
Sonra oyuna girip dükkandan aletler bölümüne tıklıyoruz
Alıntıyı görüntüle
Ben önceden aldığım için gözükmüyor. sizde 250 Coin e alabileceğiniz keyleri alıyoruz.
(İlk başta söylediğim 10 kuruşluk kasaları almazsanız gözükmez. Almanız gerekiyor)
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Bu keyleri aldıktan sonra satmak için 1 hafta beklemeniz gerekiyor.
Alıntıyı görüntüle
(Hızlı satılması için bu fiyata koydum. Beklerim diyorsanız daha pahalıya koyabilirsiniz)
Ben de merak ettim olur mu acababu ay gümüş g-coin kutusu verdi, anahtar alabiliyor muyuz
bu ay gümüş g-coin kutusu verdi, anahtar alabiliyor muyuz
İçerisinden hangi miktarda G-Coin çıktığına bağlı. Bir anahtar 250 G-Coin, yani 250 veya daha fazlası çıktığında anahtar alabiliyorsunuz. Arkadaş rehberde nedense 2 kutu almamız gerektiğini söylemiş ama siz isterseniz 1 kutu alarak da aynı şeyleri yapabilirsiniz. Sadece 20 değil 10-15 kazanırsınız. İsterseniz anahtarları yüksek fiyattan da koyabilirsiniz markete, mesela bir anahtar 1 ay önce 200-250TL'ye satılmış hem de 100-150 kişi de almış. Ben beklerim, derseniz siz de deneyebilirsiniz şansınızı.Ben de merak ettim olur mu acaba