Her ihtimali denemek gerek tabii, ancak C23’te de o kadar ısınacağını düşünmediğim bir işlemci.CPB açıkken sapıtabiliyor ama bazen. Kapatıp yapmak daha sağlıklı.
Her ihtimali denemek gerek tabii, ancak C23’te de o kadar ısınacağını düşünmediğim bir işlemci.CPB açıkken sapıtabiliyor ama bazen. Kapatıp yapmak daha sağlıklı.
peki nasıl kapatacağım? googleda da bulamadım tamCPB açıkken sapıtabiliyor ama bazen. Kapatıp yapmak daha sağlıklı.
fanı bi söküp tekrar takmalı mıyım?Her ihtimali denemek gerek tabii, ancak C23’te de o kadar ısınacağını düşünmediğim bir işlemci.
İstersen, CPB’de Bios’unda büyük ihtimalle OC ile ilgili kısımdadır, Core Performance Boost olarak da geçer, genelde işlemciyle alakalı yerlerde oluyor. Onu disabled yapmak gerek.peki nasıl kapatacağım? googleda da bulamadım tam
Mesaj otomatik birleştirildi:
fanı bi söküp tekrar takmalı mıyım?
tekrar bakayım. teşekkürler.İstersen, CPB’de Bios’unda büyük ihtimalle OC ile ilgili kısımdadır, Core Performance Boost olarak da geçer, genelde işlemciyle alakalı yerlerde oluyor. Onu disabled yapmak gerek.
CPB açıkken sapıtabiliyor ama bazen. Kapatıp yapmak daha sağlıklı.
cpb kapattım. test yine tamamlanamadı. ancak testte daha fazla yol aldığı kesin.stersen, CPB’de Bios’unda büyük ihtimalle OC ile ilgili kısımdadır, Core Performance Boost olarak da geçer, genelde işlemciyle alakalı yerlerde oluyor. Onu disabled yapmak gerek.
Sanırım, bu arada Diagnostic’e tıklıyorsun değil mi?cpb kapattım. test yine tamamlanamadı. ancak testte daha fazla yol aldığı kesin.Alıntıyı görüntüle
şimdi tek yapılacak fanı kontrol etmek mi?
Düşür.1100mV'a kadar düşürdüm. yine olmadı. daha fazla düşüreyim mi?
stok soğutucuyu kullanmaya başlayalı 1 hafta olmamıştır.Termal macun sürüp tekrar denesenize.
referansı 900e kadar düşürdüm. sonuç değişmedi.Düşür.