O UV için verdiği değerler.4000 mhz
1150mv sadece bunlar var uv için. oc için vermemiş
Hocam fazla zorlamaya da gerek yok işiniz varsa yapmayın yani.19.46da testi tekrar başlattım. bitince tekrar bakarım belki bu sefer verir.
yok işim yok hocam. siz mğsait değilseniz sonlandırayım bu testi. ama biter gibi birazdan (önceki test 28 step sürmüş, şuankide 26.yı yapıyor)Hocam fazla zorlamaya da gerek yok işiniz varsa yapmayın yani.
şimdi bitti. uv için aynı değerleri verdi ancak oc değerleri yok.Hocam fazla zorlamaya da gerek yok işiniz varsa yapmayın yani.
İstediğim diğer programları da indirdiysen başlayalım, ha bir de CineBench indir Microsoft Store'dan.yok işim yok hocam. siz mğsait değilseniz sonlandırayım bu testi. ama biter gibi birazdan (önceki test 28 step sürmüş, şuankide 26.yı yapıyor)
Mesaj otomatik birleştirildi:
şimdi bitti. uv için aynı değerleri verdi ancak oc değerleri yok.,
cinebenchi indireyim hemen. diğerlerini indirmiştim zaten.İstediğim diğer programları da indirdiysen başlayalım, ha bir de CineBench indir Microsoft Store'dan.
evet bütün uygulamalar hazır. @!Yardım Lazım!İstediğim diğer programları da indirdiysen başlayalım, ha bir de CineBench indir Microsoft Store'dan.
yüzeyini kaplayacak kadar.
Tamam, Ryzen Master'ı aç, manuele al; bu sana söylediği değeri oraya gir "apply" demeyi unutma yaptıktan sonra. HWInfo64 ile Aıda 64'ü aç; HWInfoyu açarken sorar sana, sen oradan "only sensors"ü seçip işlemci çekirdek kullanımlarını gördüğümüz yere çek (usage yani), Aıda 64'de böyle inişli çıkışlı bir ikon var. Ona tıkla ve açılan sayfada stres testi tiklerinden sadece "FPU" yu işaretle, yapınca söyle. Anlamadığın yer olursa da söyle.cinebenchi indireyim hemen. diğerlerini indirmiştim zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet bütün uygulamalar hazır.
yaptım hepsini. başlatayım mı testi?Tamam, Ryzen Master'ı aç, manuele al; bu sana söylediği değeri oraya gir "apply" demeyi unutma yaptıktan sonra. HWInfo64 ile Aıda 64'ü aç; HWInfoyu açarken sorar sana, sen oradan "only sensors"ü seçip işlemci çekirdek kullanımlarını gördüğümüz yere çek (usage yani), Aıda 64'de böyle inişli çıkışlı bir ikon var. Ona tıkla ve açılan sayfada stres testi tiklerinden sadece "FPU" yu işaretle, yapınca söyle. Anlamadığın yer olursa da söyle.
Dur dostum dur, iki dakika yoktum geldim, şimdi söylediklerimi yap. Test açıkken kullanımların 100 olmasına dikkat et, her bir çekirdek yüz olmalı eğer düşerlerse durdurup bana haber ver, düşmezlerse 1-2 dakikalık test yapıp bitir, ayrıca arada sıcaklığa da bakabilirsin.yaptım hepsini. başlatayım mı testi?
başlattım
Dur dostum dur, iki dakika yoktum geldim, şimdi söylediklerimi yap. Test açıkken kullanımların 100 olmasına dikkat et, her bir çekirdek yüz olmalı eğer düşerlerse durdurup bana haber ver, düşmezlerse 1-2 dakikalık test yapıp bitir, ayrıca arada sıcaklığa da bakabilirsin.