Oldu değil mi? Bulabildiniz umarım.çok teşekkür ederim. bayağı vaktinizi çaldım bugün. emeğinize ve elinize sağlık. teşekkürler.
Oldu değil mi? Bulabildiniz umarım.çok teşekkür ederim. bayağı vaktinizi çaldım bugün. emeğinize ve elinize sağlık. teşekkürler.
HWInfo'dan bakmanızı tavsiye ederim. Bu arada Bios'la alakalı olarak, her değer değişiminde enter tuşuna ve çıkarken de F10 ile kaydetmenizi öneriyorum.evet teşekkür ederim. tekrar açılınca da ryzen masterdan kontrol ettim. biosa girdiğim değerler ile başladı. sağolun.
en son kaydet ve çık var. onunla çıkış yapıyorum ama sıkıntı olur mu?HWInfo'dan bakmanızı tavsiye ederim. Bu arada Bios'la alakalı olarak, her değer değişiminde enter tuşuna ve çıkarken de F10 ile kaydetmenizi öneriyorum.
OC yaptın mı ?prime95 small ffts testini ryzen 3 3100 işlemcim ile yapmayı deneyince sıcaklıklar direk 95 ve üstüne çıkıyor(2 sn içinde) stok soğutucu kullanıyorum. sebebi nedir? (b450m s2h v2 anakart)(sıcaklığa ryzen master ile bakıyorum)
HWInfo'dan bakmanızı tavsiye ederim. Bu arada Bios'la alakalı olarak, her değer değişiminde enter tuşuna ve çıkarken de F10 ile kaydetmenizi öneriyorum.
hallettik hocam. sağolun.OC yaptın mı ?
Soğutucu değiştirsen daha iyi olur
En kötü UV yaparsın
Mis, F10 zaten kısayolu onun.Alıntıyı görüntüle
şöyle bırakayım (4200 mhz ve 1.175 v olarak girmiştim)
Mesaj otomatik birleştirildi:
hallettik hocam. sağolun.