88 derece mi max? Neyse sıkıntı yoksa CineBench gir ve multi test yap sonuçları buraya at. 10 dk kadar sürer.Alıntıyı görüntüle
hocam sıkıntısız çalıştırdı ancak 1.15 v'ye göre sıcaklık artışı çok fazla
88 derece mi max? Neyse sıkıntı yoksa CineBench gir ve multi test yap sonuçları buraya at. 10 dk kadar sürer.Alıntıyı görüntüle
hocam sıkıntısız çalıştırdı ancak 1.15 v'ye göre sıcaklık artışı çok fazla
evet 88 hocam. aynı ayarlarla cinebench yapıp atıyorum.88 derece mi max? Neyse sıkıntı yoksa CineBench gir ve multi test yap sonuçları buraya at. 10 dk kadar sürer.
88 derece mi max? Neyse sıkıntı yoksa CineBench gir ve multi test yap sonuçları buraya at. 10 dk kadar sürer.
Şimdi dostum 1.18V'dan 2 tık aşağısını Ryzen Master'dan uygulayıp, 2 dakikalık Aıda testine sokar mısın? Eğer geçerse son olarak C23'e sok o haliyle, puan artarsa onu yaparız azalırsa bunu.evet 88 hocam. aynı ayarlarla cinebench yapıp atıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
maks 84,12 dereceyi gördü. bütün çekirdekler %100 çalıştı.
1,175 oluyor en yakın olarak. o haliyle başlatıyorum.Şimdi dostum 1.18V'dan 2 tık aşağısını Ryzen Master'dan uygulayıp, 2 dakikalık Aıda testine sokar mısın? Eğer geçerse son olarak C23'e sok o haliyle, puan artarsa onu yaparız azalırsa bunu.
Evet, eğer ilk testten geçerse C23 de yapın.1,175 oluyor en yakın olarak. o haliyle başlatıyorum.
tabii kiEvet, eğer ilk testten geçerse C23 de yapın.
Tamam güzel. Böyle yapıcaz.tabii ki
aida(2 dklık) geçti. cb23 başlattım.
Alıntıyı görüntüle
@!Yardım Lazım! 17 puan artmış.
biostan mı?Tamam güzel. Böyle yapıcaz.
Biostan yapıyoruz dostum, ana kartın nedir?biostan mı?
@!Yardım Lazım! yoksa ryzen masterdan "apply" dediğim için gerek yok mu?
Bios'a gir, çevre birimleri kısmına gir, AMD OC yazan kısma tıkla ve bu değerleri oraya gir. Bu kadar.gigabyte b450m s2h v2
çok teşekkür ederim. bayağı vaktinizi çaldım bugün. emeğinize ve elinize sağlık. teşekkürler.Bios'a gir, çevre birimleri kısmına gir, AMD OC yazan kısma tıkla ve bu değerleri oraya gir. Bu kadar.