Neler Yeni

prizde kıvılcım gözükmesi

erenkesk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
eren
schneider marka bir akım korumalı priz aldım fakat prizi açıp kapatınca içinde kıvılcım çıkıyor sizce iade etmelimiyiim

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
Garip bir olay. İade edebilirsin viko alabilirsin 6lı akım korumalı priz 90tl di

Vuudx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,163
İsim
Yusuf Karakaya
schneider marka bir akım korumalı priz aldım fakat prizi açıp kapatınca içinde kıvılcım çıkıyor sizce iade etmelimiyiim
Sürekli oluyorsa sıkıntılı olabilr ama nadiren oluyorsa nırmal bir durum

erenkesk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
eren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
nadiren oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

mesela sabah oldu ama şuan hiçbir sıkıntı yok

Sorum var

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Toprak
Bende de aynı sorun var akım korumalı prizde o yüzden bir kere taktım hic cıkarmıyorum ellemıyorum, kendi tusundan kapatırken de tustan ısık patlıyor

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
bende de oluyor ara sıra bir sıkıntı yok normal

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Efendim o normal durum. 230 ac voltaj hep 50 hz active bi sekilde stabil parallel priz dogru baglidir.
Bu 50 hz = 20 ms demek. Yani bi 20 ms bakarsak. Ac sinus curve 50 sefer yukari ve asaya dönüyor. 25 sefer positiv ve 25 negativ.
bu curve aralarinda winkel derece var.
sen simdi priz acarken veya baska birsey eklerken, o mavi görüntü gördünde, normal olarak kabul et. O saniyede negative bölgeye denk geldin. Priz icin bi sorum yaratmaz.

Top Bottom