COMANDANTE
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 5
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 4,282
- İsim
- Muhammed Talha Kuruçimen
Bilgisayarın ön camını kuru bezle temizlerken baktım pc kapanıp açıldı. Bende açıldıktan sonra temassızlık mi var diye çok hafif pcyi oynattım ve kapanıp açıldı. Açıldıktan sonra psudan prize giden kablodan mi sorun var diye hafif elimi degdirdigim an pc sizzz etti T6 nin ışığı yanıp sönmeye başladı bende hemen elektriği kestim. Şimdi ne yapmam lazım. Psunum markasını aşağıya attım
GÜNCELLEME;
Sorun Çözüldü. Demiş olduğunuz gibi temassızlıktan oldu muhtemelen. Masanın yerini değiştirdim haliylen prizi de değiştirdim çünkü çok gergin di kablo şu an sorunsuz bir şekilde güç almakta. Dediğiniz gibi de statik elektriği 10-11 kere basarak atmış oldum böylelikle şu anlık sorunsuz kullanıyorum. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
GÜNCELLEME;
Sorun Çözüldü. Demiş olduğunuz gibi temassızlıktan oldu muhtemelen. Masanın yerini değiştirdim haliylen prizi de değiştirdim çünkü çok gergin di kablo şu an sorunsuz bir şekilde güç almakta. Dediğiniz gibi de statik elektriği 10-11 kere basarak atmış oldum böylelikle şu anlık sorunsuz kullanıyorum. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
Ekler
Son düzenleme: