Neler Yeni

Çözüldü✓ Prize Bağlı Kabloya Elim Değdiği An PC Kapandı

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Bilgisayarın ön camını kuru bezle temizlerken baktım pc kapanıp açıldı. Bende açıldıktan sonra temassızlık mi var diye çok hafif pcyi oynattım ve kapanıp açıldı. Açıldıktan sonra psudan prize giden kablodan mi sorun var diye hafif elimi degdirdigim an pc sizzz etti T6 nin ışığı yanıp sönmeye başladı bende hemen elektriği kestim. Şimdi ne yapmam lazım. Psunum markasını aşağıya attım
GÜNCELLEME;
Sorun Çözüldü. Demiş olduğunuz gibi temassızlıktan oldu muhtemelen. Masanın yerini değiştirdim haliylen prizi de değiştirdim çünkü çok gergin di kablo şu an sorunsuz bir şekilde güç almakta. Dediğiniz gibi de statik elektriği 10-11 kere basarak atmış oldum böylelikle şu anlık sorunsuz kullanıyorum. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Ekler

• Screenshot_20201024-134125_cropped.png
    Screenshot_20201024-134125_cropped.png
    368.6 KB · Hit: 35
Son düzenleme:

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,535
İsim
Olcay akbulut
güç kablosunda bir sıkıntı vardır veya tam takılı olmayabilir , monitörün güç kablosu ile psunun güç kablosu aynıysa ikisini değiştirip deneyebilirsin

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Bilgisayarın ön camını kuru bezle temizlerken baktım PC kapanıp açıldı. Bende açıldıktan sonra temassızlık mi var diye çok hafif pcyi oynattım ve kapanıp açıldı. Açıldıktan sonra psudan prize giden kablodan mi sorun var diye hafif elimi degdirdigim an PC sizzz etti T6 nin ışığı yanıp sönmeye başladı bende hemen elektriği kestim. Şimdi ne yapmam lazım. Psunum markasını aşağıya attım
Pc yi kapa çek fişini sonra açma tuşuna 5 6 defa bas statik elektrik boşalsın

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Temassızlık yüzünden olabilir.
PSU'ya giden kabloyu tam takmamış olabilir misin?
Eger temizlerken çektiysem olabilir ama şimdi açtığım an psunun yanmasından korkuyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

güç kablosunda bir sıkıntı vardır veya tam takılı olmayabilir , monitörün güç kablosu ile psunun güç kablosu aynıysa ikisini değiştirip deneyebilirsin
Monitörün ayrı girişi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

PC yi kapa çek fişini sonra açma tuşuna 5 6 defa bas statik elektrik boşalsın
Öyle yapayım o zaman sonra açmayı deneyeyim.

Top Bottom