Pro sürücünün farkı ne?

oaK´

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,620
1667852907822.png

Normalde adrenalin edition olanı indirip geçerdim ama redditte birisi pro sürüm olduğunu belirtmiş bi bakayım dedim neymiş, zaten pc yi formatlamıştım arada kaldım hangisini indireyim diye, baktım açıklamasında content creator graphic design vs yazıyor pro olanı indirdim. Hata mı ettim iyi mi ettim bilemedim yorumlarınız nelerdir?

Alıntıyı görüntüle

Normalde adrenalin edition olanı indirip geçerdim ama redditte birisi pro sürüm olduğunu belirtmiş bi bakayım dedim neymiş, zaten pc yi formatlamıştım arada kaldım hangisini indireyim diye, baktım açıklamasında content creator graphic design vs yazıyor pro olanı indirdim. Hata mı ettim iyi mi ettim bilemedim yorumlarınız nelerdir?
Pro sürümler adı üstünde profesyonel işler için kullanılan sürücüler normal bir bilgisayar kullanıcının AMD Software Adrenalin Edition kurması yeterlidir. Bir sıkıntı yapacağını düşünmüyorum.

Pro sürümler adı üstünde profesyonel işler için kullanılan sürücüler normal bir bilgisayar kullanıcının AMD Software Adrenalin Edition kurması yeterlidir.
o zaman proyu kurmakla iyi yapmışım pc genelde iş için kullanılıyor arada sırada rust giriyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,811
Üyeler
189,163
Son üye
ApeiroN_
Geri