Neler Yeni

Yardım Profesyonel Kulaklık Öneri̇si̇

MAH0A

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
541
İsim
Mahmut Taplamacıoğlu
Bütçe
2500
CS:GO için istiyorum. Yayıncılarla ve profesyonellerle maçlarım oluyor.
Cloud II gibi eski kulaklıklar önermeyin lütfen.
Herkesin önerisine açığım.
USB girişli olması tercih sebebi. Hem USB hem de Wireless kulaklıklara da açığım.

Beklentilerim => Sesi gerçek anlamda çok iyi ve çok net verebilmesi, mikrofon kalitesinin orta-üst segmentte olması, kulaklık takıldığı andan itibaren dışardaki seslerin mümkünse hiç duyulmaması, yazılım ve sürücü desteğinin güncel ve yeterli olması, yaz sıcaklarında terleme yapmaması, uzun kullanımda rahat olması ( 8 saat ve üzeri ) vb.

Bütçe sembolik. Biraz daha üstüne çıkabilmem için gerçekten buna değmesi gerekli. Daha altına da kalitesi yüksek olmak koşuluyla önerilerinizi bekliyorum.
Aldıktan sonra en az 5+ yıl kullanmayı planlıyorum. Önerilerinizi yaparken lütfen buna dikkat edin.

Aradığım şey fiyat performans değil, KALİTE PERFORMANS !

Son düzenleme:

MAH0A

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
541
İsim
Mahmut Taplamacıoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
USB girişli olması tercih sebebi. Hem USB hem de Wireless kulaklıklara da açığım.

Beklentilerim => Sesi gerçek anlamda çok iyi ve çok net verebilmesi, mikrofon kalitesinin orta-üst segmentte olması, kulaklık takıldığı andan itibaren dışardaki seslerin mümkünse hiç duyulmaması, yazılım ve sürücü desteğinin güncel ve yeterli olması, yaz sıcaklarında terleme yapmaması, uzun kullanımda rahat olması ( 8 saat ve üzeri ) vb.

Bütçe sembolik. Biraz daha üstüne çıkabilmem için gerçekten buna değmesi gerekli. Daha altına da kalitesi yüksek olmak koşuluyla önerilerinizi bekliyorum.
Aldıktan sonra en az 5+ yıl kullanmayı planlıyorum. Önerilerinizi yaparken lütfen buna dikkat edin.

iyi bir ses kartın varsa kesinlikle dt990 pro modelini öneririm yoksa logitech g pro x alabilirsin

MAH0A

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
541
İsim
Mahmut Taplamacıoğlu

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Harici ses kartım yok. Olmazsa sorun yaşar mıyım?
evet dt990 pro sesi çok güçlü veren bir kulaklık z690 godlike kullanmıyorsan hiçbir anakart besleyemez

MAH0A

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
541
İsim
Mahmut Taplamacıoğlu
evet dt990 pro sesi çok güçlü veren bir kulaklık z690 godlike kullanmıyorsan hiçbir anakart besleyemez
Bende lisanslı olarak Dolby Access mevcut. MSI B450 Gaming Plus anakart mevcut. Sanırım yetmeyecektir.

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül

MAH0A

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
541
İsim
Mahmut Taplamacıoğlu

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Peki G Pro X klasmanında veya üstünde önerebileceğiniz var mı?
stüdyo kulaklıklarını saymazsak g pro x o bütçedeki en iyisi stüdyo kulaklığı önermek isterdim ama ses kartın olmadığı için oyunlarda iyi performans alamazsın. Cloud flight modelide gayet güzel bu arada. cloud 2'de bakabilirsin eski olması kötü yapmıyor sonuçta hala fps oyunlarında en çok kullanılan kulaklık bitek mikrofon olarak logitechin gerisinde. mikrofon bu kadar önemliyse logitech alman en doğrusu olur

MAH0A

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
541
İsim
Mahmut Taplamacıoğlu
Yaptığım araştırmalar sonucunda Logitech G Pro X ile HyperX Cloud II arasında kaldım. Fiyat farkını görmezden gelerek yorum yapabilir misiniz?

NOT: Cloud II önermeyin demiştim. Ama nereye gidersem karşıma çıkıyor ve gerçekten f/p oranı çok yüksek olduğunu kanıtlıyor diye düşünüyorum.

Gönlüm Logitech G Pro X den yana. Sizlerin yorumlarını da merak ediyorum.

fayuk_w

80+ Bronze

Logitech G733 indirim yakalarsan 2500 e bulursun.Ben de almayı planlıyorum.

MAH0A

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
541
İsim
Mahmut Taplamacıoğlu
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,388